A TV2 híradósa őszintén bevallotta, párjával Bochkor Gáborral megéltek már pár hullámvölgyet, de mindig sikerült felülemelkedniük a problémákon.

Régebben Bochkor Gábor egy interjúban mesélt arról, hogy időnként külön alszik Anditól és sms-ben vitáznak, hogy gyermekük ne sérüljön. A Story magazinban most Andi vallott arról, hogy bizony az ő kapcsolatukban is volt amikor felmerült a szakítás lehetősége.

Forrás: Facebook/Várkonyi Andrea

„Tíz év alatt bennünk is felmerült párszor, hogy szétmegyünk, de ilyenkor mindig ráébredünk, hogy a mi szövetségük sokkal értékesebb annál, hogy felrúgjuk. Odáig soha nem jutottunk el, hogy valaki elkezdett volna pakolni" – mesélte Andi.

Bochkor Gábor kijelentése kiverte a biztosítékot
A rádiós a Music Fm Önindító című műsorában kijelentette: "Aki elhanyagolja magát egy párkapcsolatban, az méltatlanná válik arra, hogy szeressék". Szavai a sztárvilágban is kiverték a biztosítékot, több híresség, köztük exe, Molnár Anikó is reagált Bochkor szavaira. De később Schobert Norbi is beszállt a virtuális szócsatába, és közösségi oldalán vágott oda a rádiósnak.