esküvő fotó feleség Bud Spencer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bud Spencer közösségi oldalán mutatott egy 56 évvel ezelőtti fotót, amely élete egyik legfontosabb napján készült.

1960. február 25-én vette feleségül szerelmét, Mariát Bud Spencer. Házassági évfordulójuk alkalmából osztotta meg közösségi oldalánaz esküvőjükön készült 56 évvel ezelőtti fotót a legendás színész.

Íme!

Forrás: Facebook/ Bud Spencer

Lásd a különbséget a probléma, a szándék, az ellenszándék, a körülmény és az akadály között!http://www.life.hu/intim/20160224-pilat-gabor-lasd-a-kulonbseget-a-problema-a-szandek-az-ellenszandek-a-korulmeny-es-az-akadaly-kozott.htmlAz utóbbi időben sokszor olvasom levelekben, vagy hallom a személyes konzultációknál, az azzal a szófordulókkal kezdődő mondatot, hogy "Tudod Gábor, az a probléma, hogy ..." De álljunk is meg itt egy pillanatra, mert nem a hogy utáni résszel kellene foglalkozni, ugyanis ott nagyon szerteágazóak a dolgok, hanem inkább a mondat első felével. Ez pedig így hangzik: "az a probléma, hogy...." IntimThinkstockSzerelem, szerelem, átkozott gyötrelem - Íme a hétféle szerelemtípus!http://www.life.hu/intim/20160224-megyeri-zsuzsa-dora-szerelem-szerelem-vagyis-intimitas-szenvedely-es-elkotelezodes.htmlSe éjjelem, se nappalom, nem tudok enni, nem tudok aludni, a munkára koncentrálni meg pláne nem, mert csak ő, vagyis csak ő jár a fejemben. Ismerős, ugye? Intim--Gianni fogcsikorgatva engedte el Debreczeni Zitáthttp://www.life.hu/intim/20160225-gianni-fogcsikorgatva-engedte-el-parjat-debreczeni-zita-modellt-aki-par-napra-elutazott.htmlA szerelmes olasz amorózó kedvese utazni készült, így pár napra el kell válniuk egymástól. Intim--A magyar férfiak szerint a nők dolga a védekezéshttp://www.life.hu/intim/20160225-kutatasbol-kiderult-hogy-a-magyar-ferfiak-donto-tobbsege-szerint-a-nok-dolga-a-vedekezes.htmlHiába tartanak a férfiak még a nemi betegségeknél is jobban a nem kívánt terhességtől, több mint negyedük nem szokott gondoskodni a védekezésről. Intim--Labdaméretű melleivel sokkol a pornós, Sophie Dalzellhttp://www.life.hu/intim/20160225-sophie-dalzell-pornos-labdameretu-melleit-mutogatja.htmlA gigamellű szőkeségről aligha lehetne állítani, hogy félénk vagy visszahúzódó típus. Sophie követői legnagyobb örömére minden alkalommal megvillantja óriási dudáit. Intim--A női test, ahogy még sohasem láttad - Álomszerű aktsorozat (18+)http://www.life.hu/intim/20160224-erzeki-es-alomszeru-aktfotok-hannes-caspar-fotografustol.htmlMintha egy álomban járnánk: elképesztő aktfotósorozat a berlini fotográfustól, Hannes Caspartól. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.