Voilà! 7 mellforma, amiről nem tudtál - Te melyik típusba tartozol?

Forrás: Youtube -
mell fehérnemű forma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy fehérneműcég szerint melleidet már nemcsak a "kicsi" vagy "nagy" kategóriába sorolhatod - bár szerintünk ez is relatív -, hanem az általuk meghatározott 7 típus valamelyikébe is, ez a felfedezés pedig segíthet abban, hogy megtaláld az új kedvenc melltartódat.

A női mellek, amellett, hogy hasznos funkcióval bírnak, esztétikailag is gyönyörű látványt nyújtanak, ám többféle típusuk létezik.

Forrás: Youtube

A „Third Love” elnevezésű fehérneműcég úgy érezte, igenis fontos tanulmányozni a különböző mellformákat, kutatásuk alapján végül hét kategóriát állapítottak meg. Egy új melltartó ugyanis nemcsak a kosárméretről szól, hanem mint kiderült: azt is szem előtt kellene tartanunk, hogy pontosan milyen melltartó passzol a mellformánkhoz. Szerintünk ez lenyűgöző, mert valljuk be, vizsgáltuk már mindenhogy kebleinket: kritikus szemmel, ítélkezve vagy örömmel nyugtázva, de

ebből a perspektívából még biztosan nem láttuk őket.

Gömbölyű

Hálás lehetsz a természetnek, hogy ilyen keblekkel áldott meg, mivel egyrészt szimmetrikusak, másrészt pedig tuti nincs szükséged melltartószivacsra vagy melltartóra ahhoz, hogy "formában" legyél.

Forrás: Thinkstock

Könnycsepp

Igen, a könnycsepp pontosan az, amire gondolsz! Kicsit gömbölyded, de enyhén lóg. A cég szerint ez mázli, ugyanis ehhez a formához a legkönnyebb melltartót választani.

Kelet-nyugat

Ha a mellbimbóid kifelé kancsalítanak, akkor nagy valószínűséggel, a kelet-nyugat kategóriába tartozol, de akkor is, ha a drágaságaid kicsit távolabb esnek a mellkasod középpontjától. A cég megoldása egy sportmelltartó, ami kicsit közelebb hozza egymáshoz a párost.

Forrás: Thinkstock

Elálló

Ha már picit nagyobb hely van a melleid között, akkor az "elálló" csoport tagjai közé tartozol. Ez nagyon hasonló a kelet-nyugat kategóriához, azzal a kivétellel, hogy ide inkább a nagyobb domborulatokkal megáldott leányzók sorolhatják magukat.

Karcsú

Ezt a melltípust az jellemzi, hogy felül karcsúbb, alul pedig teltebb, és egy picit hosszabb is a szélességénél. Ebbe a csoportba inkább a kisebb cicik tartoznak. Ezért a cég szivacsos melltartót ajánl, ami kicsit feltölti, és megtartja a kebleidet.

Forrás: Thinkstock

Aszimmetrikus

Talán furcsán hangzik, de a legtöbb nőnek nem teljesen szimmetrikusak a keblei, ám vannak, akiknél ez szembetűnőbb.

A csengő

A csengő típusú mellek hasonlóak a "karcsúhoz", kivéve, hogy sokkal nagyobbak. Szóval, amikor melltartót vásárolsz, próbálj ellenállni azoknak a daraboknak, amik szivacsosak, és a világ elé tárják, hogy milyen csodákkal is áldott meg a természet.

Nem szexelhet anélkül, hogy ne ugrana ki a csípőjehttp://www.life.hu/drlife/20160225-ehlers-danlos-szindromaban-szenved-a-fiatal-lany.htmlSzokatlanul hajlékony ízületek, nyúlékony bőr, sérülékeny szövetek, és törékeny csontok. A 19 éves lány egy ritka genetikai rendellenességben szenved, az Ehlers-Danlos-szindrómában. Dr. LifeOrigoSürgős műtétet végeztek Rózsa Györgyönhttp://www.life.hu/drlife/20160220-varatlan-kellett-megmuteni-rozsa-gyorgyot.htmlKénytelen volt kés alá feküdni Rózsa György, ugyanis már hetek óta gerincfájdalmak kínozták, és a helyi kezelések sem segítettek. Nem kizárt, hogy az elmúlt évben történt két tragédia is hatással volt Rózsa állapotára: meghalt öccse és édesanyja is. Dr. Life--Szó szerint belehalhatunk a bántba - Ez a Broken-szív szindrómahttp://www.life.hu/drlife/20160217-belehalhatunk-a-banatba.htmlAkár bele is halhatunk a bánatba, legalábbis ezt állítják a kutatók, ráadásul a szomorúságtól és stressztől összetörött szívnek orvosi neve is van: a Broken-szív szindróma. Dr. LifeThinkstockMajdnem megölte egy tampon a fiatal lánythttp://www.life.hu/drlife/20160224-majdnem-a-toxikus-sokk-szindroma-olt-meg-egy-not.htmlA diáklány azt hitte, hogy csupán a stressz tünetei jelentkeztek nála, de kiderült, hogy toxikus sokk szindrómája van, amit egy 9 napja felrakott és elfelejtett tampon okozott. A végkimenetel halálos is lehetett volna. Dr. LifeThinkstockA kutatók bebizonyították: Mozgással harcolhatsz a butaság ellen!http://www.life.hu/drlife/20160216-mozgassal-tudjuk-szellemileg-karban-tartani-magunkat.htmlAmerikai kutatók 20 évnyi kutatás után bebizonyították, hogy mozgással szellemileg is karbantarthatjuk magunkat. Tehát ismét megerősítették, hogy nem érdemes kifogásokat keresni, irány edzeni! Dr. Life--A vak fiú megvalósította álmát, és szörfös letthttp://www.life.hu/drlife/20160208-a-vak-fiu-elerte-almat-es-szorfozik.htmlA brazil fiú bebizonyította, hogy érdemes hinni magunkban és az álmainkban is. A fiatal ugyanis vaksága ellenére is profi szörfös lett. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.