Egy fehérneműcég szerint melleidet már nemcsak a "kicsi" vagy "nagy" kategóriába sorolhatod - bár szerintünk ez is relatív -, hanem az általuk meghatározott 7 típus valamelyikébe is, ez a felfedezés pedig segíthet abban, hogy megtaláld az új kedvenc melltartódat.

A női mellek, amellett, hogy hasznos funkcióval bírnak, esztétikailag is gyönyörű látványt nyújtanak, ám többféle típusuk létezik.

Forrás: Youtube

A „Third Love” elnevezésű fehérneműcég úgy érezte, igenis fontos tanulmányozni a különböző mellformákat, kutatásuk alapján végül hét kategóriát állapítottak meg. Egy új melltartó ugyanis nemcsak a kosárméretről szól, hanem mint kiderült: azt is szem előtt kellene tartanunk, hogy pontosan milyen melltartó passzol a mellformánkhoz. Szerintünk ez lenyűgöző, mert valljuk be, vizsgáltuk már mindenhogy kebleinket: kritikus szemmel, ítélkezve vagy örömmel nyugtázva, de

ebből a perspektívából még biztosan nem láttuk őket.

Gömbölyű

Hálás lehetsz a természetnek, hogy ilyen keblekkel áldott meg, mivel egyrészt szimmetrikusak, másrészt pedig tuti nincs szükséged melltartószivacsra vagy melltartóra ahhoz, hogy "formában" legyél.

Forrás: Thinkstock

Könnycsepp

Igen, a könnycsepp pontosan az, amire gondolsz! Kicsit gömbölyded, de enyhén lóg. A cég szerint ez mázli, ugyanis ehhez a formához a legkönnyebb melltartót választani.

Kelet-nyugat

Ha a mellbimbóid kifelé kancsalítanak, akkor nagy valószínűséggel, a kelet-nyugat kategóriába tartozol, de akkor is, ha a drágaságaid kicsit távolabb esnek a mellkasod középpontjától. A cég megoldása egy sportmelltartó, ami kicsit közelebb hozza egymáshoz a párost.

Forrás: Thinkstock

Elálló

Ha már picit nagyobb hely van a melleid között, akkor az "elálló" csoport tagjai közé tartozol. Ez nagyon hasonló a kelet-nyugat kategóriához, azzal a kivétellel, hogy ide inkább a nagyobb domborulatokkal megáldott leányzók sorolhatják magukat.

Karcsú

Ezt a melltípust az jellemzi, hogy felül karcsúbb, alul pedig teltebb, és egy picit hosszabb is a szélességénél. Ebbe a csoportba inkább a kisebb cicik tartoznak. Ezért a cég szivacsos melltartót ajánl, ami kicsit feltölti, és megtartja a kebleidet. 

Forrás: Thinkstock

Aszimmetrikus

Talán furcsán hangzik, de a legtöbb nőnek nem teljesen szimmetrikusak a keblei, ám vannak, akiknél ez szembetűnőbb.

A csengő

A csengő típusú mellek hasonlóak a "karcsúhoz", kivéve, hogy sokkal nagyobbak. Szóval, amikor melltartót vásárolsz, próbálj ellenállni azoknak a daraboknak, amik szivacsosak, és a világ elé tárják, hogy milyen csodákkal is áldott meg a természet.