Gáspár Evelinnek udvarlója van? Valakitől óriási rózsacsokrot kapott

virágcsokor ajándék udvarló Gáspár Evelin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Győző lányának boldogan indult a hétfő reggele. Valaki csodálatos, szív alakú rózsacsokorral ajándékozta meg őt!

Gyönyörű, illatozó rózsacsokorra ébredt ma reggel Gáspár Evelin! Nem csoda, hogy büszkén osztotta meg Instagram-oldalán a meglepetést. Rajongói tetszését is elnyerték a szépséges virágok. Már csak az a kérdés, hogy ki szépítette meg Evelin a hétfő reggelét. Vajon udvarlója van a sztárnak?

Lesd meg Gáspár Evelin luxusverdáját kívülről is! Forrás: Instagram/Gáspár Evelin
Bódi Sylvi anyaszült meztelenül örömködött egy vízesésnélhttp://www.life.hu/intim/20160229-bodi-sylvi-modell-anyaszult-meztelen-oromkodott-egy-lenyugozo-vizessesnel.htmlA modell egy vízesés előtt szabadult meg minden ruhadarabjától és széttárt karokkal üdvözölte a természet csodáját. Intim--Hódi Pamela megvillantotta szexi bikinis testéthttp://www.life.hu/intim/20160229-hodi-pamela-a-tv2-edes-elet-sztarja-berki-krisztian-kedvese-megvillantotta-szexi-bikinis-testet.htmlBerki Krisztián párja és kislánya egy wellness hotelben, a medencében csajoskodott. Intim--Telefonon keresztül ordítozott feleségével Kanye Westhttp://www.life.hu/intim/20160229-kanye-west-rapper-telefonon-keresztul-orditozott-felesegevel-kim-kardashian-valosagshow-sztarral.htmlValami nem stimmel Kanye West és Kim Kardashian háza táján? Mindenki füle hallatára veszett össze a celebmamival a rapper. Intim--Új párjával mutatkozott a vörös szőnyegen Gwen Stefanihttp://www.life.hu/intim/20160229-gwen-stefani-enekesno-uj-szerelmevel-blake-shelton-enekessel-mutatkozott-az-oscar-partin.htmlHollywood új sztárpárja sem hiányozhatott az Oscar-díjátadó partijáról. Intim--Xantus Barbara: "43 évesen szerelmes szerettem volna még lenni"http://www.life.hu/intim/20160229-xantus-barbara-szineszno-a-szerelemrol-volt-ferjerol-es-valasarol-beszelt.htmlVálásuk után is jó viszonyt ápol egykori férjével, Szurdi Miklóssal a színésznő, aki hisz abban, hogy egy nőnek bármelyik életkorban kijár a szerelem csodás érzése. IntimOrigoVálásdepi? Ugyan már! Jennifer Garner csak úgy ragyogott az Oscar gálánhttp://www.life.hu/intim/20160229-jennifer-garner-gyonyoru-ben-affleck-valas-nem-viselte-meg-igy-tundokolt-a-sztar.htmlA gyönyörű színésznő díjátadóként állt színpadra a 88. Oscar-gálán. Sokan várták, hogy vajon Ben Affleck oldalán jelenik-e meg, de ez nem így történt. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.