Beyoncé és Jay Z egymás torkának estek!

Forrás: AFP/Neilson Barnard -
vita válság Jay Z szerelem Beyoncé
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csak látszólag tűnik békésnek és harmonikusnak a sztárpár házassága! Állítólag már nem is alszanak együtt új otthonukban.

Az énekesnő és Jay Z kapcsolata már régóta nem idilli. Hiába mosolyognak egymás mellett a nyilvános eseményeken, a négy fal között bizony folyton vitáznak!

Forrás: AFP/Neilson Barnard

Közeli ismerőseik előtt már nem is próbálják meg palástolni a köztük lévő feszültséget - írja a RadarOnline. A párhoz közel álló forrás elárulta, hogy Beyoncé szinte torka szakadtából üvöltözött férjével. Állítólag az énekesnőnél azért szakadt el végleg a cérna, mert már nem bírja elviselni tovább Jay Z ügyeit. A rengeteg vita és feszültség mögött nemcsak azok a pletykák állnak, miszerint a rapper folyamatosan csalja az énekesnőt. A harcok Jay Z állítólagos szerelemgyereke miatt váltak folyamatossá. A forrás állítása szerint kapcsolatukban annyi a harag, hogy már régóta külön hálószobában alszanak!

Romantikus! Adele rajongója a színpadon kérte meg barátja kezét!http://www.life.hu/intim/20160301-adele-koncertjen-egy-rajongoja-megkerte-a-baratja-kezet.htmlAdele világ körüli turnéjának első állomása felejthetetlenre sikerült. Az énekesnő segített egy rajongójának, hogy a színpadon tehesse fel nagy kérdését a barátja számára! Intim--Caitlyn Jenner házasodni készül? http://www.life.hu/intim/20160301-caitlyn-jenner-ebben-az-evben-oltar-ele-all-nagy-a-szerelem-uj-parjaval.htmlKim Kardashian nővé operált mostohaapja a hírek szerint hamarosan oltár elé áll, méghozzá nem is akárkivel. Intim--Ciki videóval hozta kellemetlen helyzetbe férjét Robbie Williams feleségehttp://www.life.hu/intim/20160301-robbie-williams-felesege-ayda-field-ciki-videoval-hozta-kellemetlen-helyzetbe-az-enekest.htmlAyda Field hátgyantázás közben örökítette meg világhírű férjurát, és egyáltalán nem bánta megmutatni a felvételt egy showműsorban. Intim--Az Oscar-parti legkínosabb pillanata: Jennifer Garner és Ben Affleck találkozásahttp://www.life.hu/intim/20160301-jennifer-garner-es-ben-affleck-talalkozasa-volt-az-oscar-parti-legkinosabb-pillanata.htmlHollywood egykori álompárja a vasárnapi Oscar-gála utáni partin mulattak együtt, és bár nagyon igyekeztek, néhány fagyos pillanatban készült fotó pontosan tükrözi azt, mit is éreznek most egymás iránt. Intim--Vége! Élete nagy szerelme elhagyta Kozsóthttp://www.life.hu/intim/20160301-kozso-es-elete-nagy-szerelme-keira-allitolag-szakitottak.htmlA két szerelmes kapcsolatát állítólag viharok mérgezték. Keira - aki mindig az énekes mellett volt - szakított Kozsóval. Intim--Kardhüvely, fütykös, kukac? Innen erednek a szexszel kapcsolatos szavainkhttp://www.life.hu/intim/20160229-penisz-vagina-es-szex-innen-erednek-a-szexualis-elettel-kapcsolatos-szavaink.htmlA magyar nyelv történeti és etimológiai szótárainak segítségével utánajártunk, honnan erednek azok a szavak, amelyek használata kapcsán sokszor zavarban vagyunk – és amelyeket gyakran túlságosan hivatalosnak, „orvosinak”, gyerekesnek, vagy épp hogy túl „csúnyának” érzünk. Pedig sok közülük a legősibb örökségeink közé tartozik. IntimThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.