eltitkolt gyerek Jay-Z szerelemgyerek tinédzser teszt Philadelphia lány anya Beyoncé Blue Ivy Carter bíróság apasági vizsgálat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rapper állítólag a kilencvenes években szűrte össze a levet egy tinédzserkorú lánnyal Philadelphiában, ebből a futó kalandból született meg a most 21 éves fia, Rymir Satterhwaite. Jay-Z egyelőre hallgat, az eltitkolt fiú azonban már a bíróság ajtaján kopogtat.

Lehet, hogy Blue Ivynek van egy 21 éves bátyja? Lehetséges, amennyiben a bíróság Rymir Satterhwaite-nek ad igazat. Bár maga az ügy már öt éve húzódik, a sajtó csak nemrég kapta fel a fejét a hírre, miszerint Jay-Z-nek egy kilencvenes évekbeli románcából fia született.

Forrás: AFP/Michael Buckner

Beyoncé férjének, Blue Ivy édesapjának egy philadelphiai tinédzserkorú lánnyal, Wanda Satterhwaite-tal volt futó viszonya, ebből a szerelemből született meg a szintén rapper babérokat dédelgető Rymir. Jay-Z már a fiú születése előtt felszívódott, az ügy körüli csend pedig 2010-ben tört meg, amikor Wanda pert indított a világsztár ellen.

Akkor két embert nevezett meg fia lehetséges biológiai apjaként: az egyik férfi apasági tesztje negatív lett, a másik azonban maga Jay-Z volt, aki nem volt hajlandó alávetni magát a vizsgálatnak és tagadta, hogy bármi köze lenne a nőhöz és a fiához. A bíróság ekkor neki adott igazat, ezzel pedig az ügyet lezártnak is tekintették. Egészen mostanáig.

Eltitkolt sztárcsemeték

Itthon sem ritka jelenség egy-egy híresség eltitkolt gyermeke. Bajor Imre temetése után nemrég ismét nyilvánosság elé lépett a színész állítólagos gyermeke, Richárd. Ám nem ő az egyedüli - a Life.hu cikkét ide kattintva olvashatod.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.