esküvő Kim Kardashian Caitlyn Jenner
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kim Kardashian nővé operált mostohaapja a hírek szerint hamarosan oltár elé áll, méghozzá nem is akárkivel. 

Az egykori olimpiai bajnok sportoló még tavaly áprilisban vállalta fel másságát a nyilvánosság előtt. Júniusban nemátalakító műtéten esett át, és ma már nőként éli a mindennapjait. Caitlyn azóta már randizik is, és mostanában sűrűn látják egy szintén transzszexuális színésznő, Candis Cayne társaságában - írja a Radar Online.

Forrás: AFP/Kevin Winter

A hírek szerint annyira elmélyült a kapcsolatuk, hogy még a házasság gondolata is felmerült, sőt a realitysztárt már többen is látták esküvői ruhákat próbálni. Vajon ebben az évben bekötik a fejét?

Ciki videóval hozta kellemetlen helyzetbe férjét Robbie Williams feleségehttp://www.life.hu/intim/20160301-robbie-williams-felesege-ayda-field-ciki-videoval-hozta-kellemetlen-helyzetbe-az-enekest.htmlAyda Field hátgyantázás közben örökítette meg világhírű férjurát, és egyáltalán nem bánta megmutatni a felvételt egy showműsorban. Intim--Százak pattantak biciklire pucér popóvalhttp://www.life.hu/intim/20160229-meztelenul-a-meztelensegert-tuntetes-volt-ausztraliaban.htmlTöbb száz biciklista vett részt a"Biciklizz meztelenül!" elnevezésű kezdeményezésen vasárnap Melbourne-ben. Az biztos, hogy az eseményről készült képek magukért beszélnek! Intim--Bódi Sylvi anyaszült meztelenül örömködött egy vízesésnélhttp://www.life.hu/intim/20160229-bodi-sylvi-modell-anyaszult-meztelen-oromkodott-egy-lenyugozo-vizessesnel.htmlA modell egy vízesés előtt szabadult meg minden ruhadarabjától és széttárt karokkal üdvözölte a természet csodáját. Intim--Voila! 7 mellforma, amiről nem tudtál - Te melyik típusba tartozol? http://www.life.hu/intim/20160229-egy-fehernemuceg-szerint-7-mellforma-tipus-letezik.htmlEgy fehérneműcég szerint melleidet már nemcsak a "kicsi" vagy "nagy" kategóriába sorolhatod - bár szerintünk ez is relatív -, hanem az általuk meghatározott 7 típus valamelyikébe is, ez a felfedezés pedig segíthet abban, hogy megtaláld az új kedvenc melltartódat. Intim--Madonnát a saját személyi edzőjével csaltákhttp://www.life.hu/intim/20160228-madonna-turnejanak-fulop-szigeteki-allomasan-vallotta-be-hogy-volt-pasija-szemelyi-edzojevel-csalta.htmlAz énekesnő koncertturnéjának Fülöp-szigeteki állomásán vallotta be közönségének a fájdalmas esetet. Évekig dolgozott együtt a trénerrel, amikor fény derült a titokra. Intim--"Nem így képzeltem ezt az egészet" - Jennifer Garner végre megtörte a csendet a dadus-ügybenhttp://www.life.hu/intim/20160227-jennifer-garner-szerint-nem-a-dadajuk-vetett-veget-hazassaguknak-ben-affleckkel.htmlHónapok óta folytak a találgatások arról, valójában mi vetett véget Jennifer Garner és Ben Affleck házasságának. Vajon valóban a dadus-ügy volt az utolsó csepp a pohárban? A gyönyörű színésznő most végre megtörte a csendet és őszintén mesélt a történtekről. IntimAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.