Felvállalta! Először lépett a nyilvánosság elé 19 éves barátnőjével Henry Cavill

Forrás: Northfoto -
Oscar-gála Oscar-díj parti párkapcsolat Henry Cavill Tudorok (sorozat) barátnő Tara King szerelem vörös szőnyeg korkülönbség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Tudorok című sorozat 32 éves sztárja 13 évvel fiatalabb barátnőjével jelent meg az Oscar-díjátadót követő partin.

Korkülönbség ide vagy oda, Henry Cavill a jelek szerint sosem volt még ilyen boldog, mint 19 éves barátnője, Tara King oldalán. A Tudorok című sorozat és Az acélember sztárja, aki félmeztelenül is legalább olyan jól mutat, mint szmokingban, büszkén vonult végig a vörös szőnyegen a fiatal lánnyal, akivel tavaly októberben kapták először lencsevégre a brit színészt.

Forrás: Northfoto

Sztárszerelmek: a korkülönbség nem akadály

A szerelemre és a boldog házasságra - sajnos - nincs bevált recept. A sztárpárok egy része például a jelentős korkülönbségre esküszik. Vajon ez lehet a titok nyitja? A Life.hu cikkéért kattints ide!

Brad Pittnek elege van Angelina Jolie sötét múltjábólhttp://www.life.hu/intim/20160224-angelina-jolie-szineszno-multja-miatt-keszul-elhagyni-feleseget-brad-pitt.htmlÁllítják: az Oscar-díjas színész megelégelte, hogy lépten-nyomon belebotlik felesége, Angelina Jolie régi ügyeibe, és már a válás is megfordult a fejében. Intim--Ciki videóval hozta kellemetlen helyzetbe férjét Robbie Williams feleségehttp://www.life.hu/intim/20160301-robbie-williams-felesege-ayda-field-ciki-videoval-hozta-kellemetlen-helyzetbe-az-enekest.htmlAyda Field hátgyantázás közben örökítette meg világhírű férjurát, és egyáltalán nem bánta megmutatni a felvételt egy showműsorban. Intim--Xantus Barbara: "43 évesen szerelmes szerettem volna még lenni"http://www.life.hu/intim/20160229-xantus-barbara-szineszno-a-szerelemrol-volt-ferjerol-es-valasarol-beszelt.htmlVálásuk után is jó viszonyt ápol egykori férjével, Szurdi Miklóssal a színésznő, aki hisz abban, hogy egy nőnek bármelyik életkorban kijár a szerelem csodás érzése. IntimOrigoGrandiózus esküvőre készül Mariah Careyhttp://www.life.hu/intim/20160224-mariah-carey-enekesno-harmadik-eskuvojere-keszul-james-packer-milliardossal.htmlSzűkkörű lesz, de grandiózus - a popdíva nem aprózza el harmadik férjhezmenetelét sem. Intim--A kávézás szexi - A legdögösebb nők, akik imádják a feketéthttp://www.life.hu/intim/20160224-szexi-kavezos-lanyok-az-instagramon.htmlA reggeli kávénál nincs jobb ébresztő. Még nagyszerűbben indulhat a nap, ha mindezt hiányos öltözékben tálalják előttünk. Szívesen! Intim--Új párjával mutatkozott a vörös szőnyegen Gwen Stefanihttp://www.life.hu/intim/20160229-gwen-stefani-enekesno-uj-szerelmevel-blake-shelton-enekessel-mutatkozott-az-oscar-partin.htmlHollywood új sztárpárja sem hiányozhatott az Oscar-díjátadó partijáról. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.