Katy Perry és Orlando Bloom hivatalosan is egy pár

Forrás: AFP -
fotó Katy Perry párkapcsolat Hawaii Orlando Bloom szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A két sztár még hónapokkal ezelőtt talált egymásra a Golden Globe díjátadón. Azóta már nyíltan is felvállalják a kapcsolatukat, sőt már közös fotók is készültek róluk.

Az ET! Online lencsevégre kapta a Hawaii szigetén pihenő szerelmeseket, amint éppen a tengerparton sétálgatnak, és csókolóznak. Állítólag egész nap el sem mozdultak egymás mellől, és a hírek szerint már nem is szeretnének titkolózni a világ előtt.

Kattints ide a fotók megtekintéséért!

Forrás: AFP
Kiderült, mit utál a legjobban exén, Ben Afflecken Jennifer Lopezhttp://www.life.hu/intim/20160301-jennifer-lopez-enekesno-utalja-ben-affleck-szinesz-hatalmas-tetovalasat-a-hatan.htmlAz énekesnő nem rejtette véka alá véleményét, amikor egykori szerelme tetoválásáról kérdezték. Intim--Caitlyn Jenner házasodni készül? http://www.life.hu/intim/20160301-caitlyn-jenner-ebben-az-evben-oltar-ele-all-nagy-a-szerelem-uj-parjaval.htmlKim Kardashian nővé operált mostohaapja a hírek szerint hamarosan oltár elé áll, méghozzá nem is akárkivel. Intim--Kardhüvely, fütykös, kukac? Innen erednek a szexszel kapcsolatos szavainkhttp://www.life.hu/intim/20160229-penisz-vagina-es-szex-innen-erednek-a-szexualis-elettel-kapcsolatos-szavaink.htmlA magyar nyelv történeti és etimológiai szótárainak segítségével utánajártunk, honnan erednek azok a szavak, amelyek használata kapcsán sokszor zavarban vagyunk – és amelyeket gyakran túlságosan hivatalosnak, „orvosinak”, gyerekesnek, vagy épp hogy túl „csúnyának” érzünk. Pedig sok közülük a legősibb örökségeink közé tartozik. IntimThinkstockGáspár Evelinnek udvarlója van? Valakitől óriási rózsacsokrot kapotthttp://www.life.hu/intim/20160229-gaspar-evelin-hatalmas-sziv-alaku-viragcsokrot-kapott.htmlGáspár Győző lányának boldogan indult a hétfő reggele. Valaki csodálatos, szív alakú rózsacsokorral ajándékozta meg őt! IntimOrigoTelefonon keresztül ordítozott feleségével Kanye Westhttp://www.life.hu/intim/20160229-kanye-west-rapper-telefonon-keresztul-orditozott-felesegevel-kim-kardashian-valosagshow-sztarral.htmlValami nem stimmel Kanye West és Kim Kardashian háza táján? Mindenki füle hallatára veszett össze a celebmamival a rapper. Intim--Kelemen Anna fotójával hirdetnek egy szexoldalonhttp://www.life.hu/intim/20160228-kelemen-anna-fotoi-bukkantak-fel-egy-szexoldal-hirdeteseben.htmlA botrányhősnő képeivel ellátott hirdetés bukkant fel egy híres, szexuális szolgáltatásokat kínáló honlapon. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.