Beyoncé és Jay-Z házasságának vége?

Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris -
házasság válás Beyonce Jay Z
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Beyoncé csúnyán kifakadt bartánője, Kelly Rowland szülinapjának kellős közepén, állítólag azért, mert befellegzett a házasságának Jay-Z-vel.

Többször is felröppentek már a sztárpár szakításáról szóló hírek, és arról is szó esett már, hogy Beyoncénak most már tényleg elege van a férje félrelépéseiből, de ez az újabb kiborulás valószínűleg már tényleg a házasságuk végét jelezheti.

A sztárpár Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris

Egyes források szerint Beyoncé azért borult ki mindenki előtt február 20-án, Kelly Rowland 35. szülinapi partiján, mert férjével, Jay-Z-vel megállás nélkül veszekednek, és ezt már képtelen volt magában tartani.

Olyannyira, hogy azt is bejelentette, hogy komolyan gondolkozik a váláson.

"Beyoncé tényleg furcsán viselkedett, ivott és elég sokat flörtölt másokkal. Látszott, hogy valami nincs rendben. Után pedig jött a kiborulás, ráadásul fogta a gyűrűjét és elhajította, majd azt mondta mindenkinek, hogy most láthatták utoljára azt az ékszert" - mondta egy bennfentes a Life & Style magazinnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.