Az énekesnő egyik közeli forrása szerint Beyoncé belefáradt abba, hogy boldognak tettesse magát férje, Jay-Z oldalán, és már kész továbblépni. 

A szakítás szélén áll Beyoncé és Jay-Z - állítja az In Touch magazin egyik forrása. A lap úgy tudja, hogy Beyoncé, aki nemrég ünnepelte 34. születésnapját, hamarosan nagy bejelentést tesz. 

Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris

Vége. Nem tudja már tovább színlelni a boldogságot, végzett vele - közölte a magazinnal Beyoncé egyik bennfentese, aki szerint az énekesnő ezért sem szereti, amikor házasságáról kérdezgetik, vagy épp azt firtatják, hol késik már a második babaA családjának és a barátainak már elmondta, hogy továbblépett. Hamarosan nyilvánosság előtt is bejelenti, hogy véget ért a házassága.A Mirror felkereste a sztárpár szóvivőjét, ám még egyelőre nem kommentálták a fejleményeket.

Beyoncé és Jay-Z házasságának végéről már egészen a tavalyi Met-gála ominózus rugdosása óta cikkeznek a lapok, ráadásul maga az énekesnő is adott okot a feltételezésre, amelyek szerint valami nagyon nem stimmel velük.