Britney Spears visszatért és szexisebb, mint valaha - Fotók!

Forrás: V Magazine /Mario Testino -
megjelenés fotósorozat szexi album vélemény Mario Testino ítélkezés Britney Spears énekesnő V magazin irigység
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Régen hallottunk már a pop koronázatlan hercegnőjéről, aki ezúttal bőrben, combfixben, csipkében és feszülős dresszben pózol a V magazin hasábjain.

Dögös fotósorozat készült Britney Spearsről. A kétgyerekes énekesnő a V magazin márciusi száma kedvéért vetkőzött parányi dresszre, húzott comfixet, és hentereg egy szexi félisten ölében. A képeket egyébként az ismert sztárfotós, Mario Testino készítette.

Forrás: V Magazine / Mario Testino

Közben persze, ahogyan az ilyenkor lenni szokott, új albumáról is beszélt, amelynek megjelenési idejét még nem árulta el, azt azonban igen, hogy „nagyon jól akarja csinálni."

Forrás: V Magazine /Mario Testino

Gyűlölködőiről és irigyeiről pedig a következőképp nyilatkozott: „Akárki is van a rivaldafényben, az emberek nagyon gyorsan ítéletet mondanak felette. Ugyanez volt Justin Biebernél is: ő nagyszerű, és megtapasztalta ezt.

Forrás: V Magazine / Mario Testino

Az 5 legszexibb klip Britney Spearstől

Az énekesnő már tizenévesen világsztárrá vált, és nem volt ember, aki ne imádta volna őt és a zenéjét. A Life.hu itt gyűjtötte össze a popsztár 5 legdögösebbre sikerült videóklipjét - jó szórakozást!

Rihanna beteg vagy csak kiborult?http://www.life.hu/sztarok/20160219-rihanna-enekesno-betegsegre-hivatkozva-mondta-le-a-grammy-dijatados-szerepleset.htmlAz énekesnő egy órával a Grammy-díjátadó kezdete előtt mondta le szereplését. Szóvivője betegségre hivatkozott, a sajtóoldalak szerint azonban valami egészen más volt az oka. TV + Sztárok--Eljárt az idő a Szex és New York sztárja felett: így néz most ki Sarah Jessica Parkerhttp://www.life.hu/sztarok/20160302-sarah-jessica-parker-a-szex-es-new-york-sztarja-megoregedett.htmlA világhírű sorozat egykori színésznőjét sem kíméli az idő vasfoga. TV + Sztárok--Sikerült nagyon meglepni Szinetár Dóráthttp://www.life.hu/sztarok/20160302-szinetar-dora-szinesznot-sikerult-nagyon-meglepni.htmlA magyar színésznő Erdélyből köszönt be Instagram-követőinek, akiknek azt is megmutatta, milyen aprósággal kedveskedtek neki ottléte alatt. TV + SztárokOrigoBunyóra hívta Dynamic Berki Krisztiánthttp://www.life.hu/sztarok/20160229-dynamic-rapper-fight-challende-kihivassal-rendezne-konfliktusat-berki-krisztian.htmlA rapper videókihívással rendezné régóta húzódó konfliktusát Berki Krisztiánnal. TV + Sztárok--Galambos Lajos: "Azt mondták, ha így folytatom, tepsiben fognak innen kivinni"http://www.life.hu/sztarok/20160225-galambos-lajos-lagzi-lajcsi-mulatos-zenesz-a-bortoneletrol-beszelt.htmlA mulatós zenészt nem csupán lelkileg, hanem testileg is megviselte a börtönlét. Galambos Lajos, azaz Lagzi Lajcsi őszintén beszélt a bent töltött időről és megpróbáltatásairól. TV + SztárokOrigoÉlő adásban sírta el magát Jennifer Anistonhttp://www.life.hu/sztarok/20160222-jennifer-aniston-a-jobaratok-szinesznoje-elo-adasban-sirta-el-magat.htmlA Jóbarátok sztárja könnyekben tört ki, amikor az NBC műsorában köszönetet mondott a sorozat rendezőjének, Jim Burrows-nak. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.