Régen hallottunk már a pop koronázatlan hercegnőjéről, aki ezúttal bőrben, combfixben, csipkében és feszülős dresszben pózol a V magazin hasábjain.

Dögös fotósorozat készült Britney Spearsről. A kétgyerekes énekesnő a V magazin márciusi száma kedvéért vetkőzött parányi dresszre, húzott comfixet, és hentereg egy szexi félisten ölében. A képeket egyébként az ismert sztárfotós, Mario Testino készítette.

Forrás: V Magazine / Mario Testino

Közben persze, ahogyan az ilyenkor lenni szokott, új albumáról is beszélt, amelynek megjelenési idejét még nem árulta el, azt azonban igen, hogy „nagyon jól akarja csinálni."

Forrás: V Magazine /Mario Testino

Gyűlölködőiről és irigyeiről pedig a következőképp nyilatkozott: „Akárki is van a rivaldafényben, az emberek nagyon gyorsan ítéletet mondanak felette. Ugyanez volt Justin Biebernél is: ő nagyszerű, és megtapasztalta ezt.

Forrás: V Magazine / Mario Testino

 

Így működik a világ sajnos. Én már 20 éve ezt csinálom. Nem figyelek rá. Megvan a kapcsolatom Istennel és saját magammal, ez az, ami számít nekem. Hogy mit gondolnak az emberek, az nem érdekel."

Az 5 legszexibb klip Britney Spearstől
Az énekesnő már tizenévesen világsztárrá vált, és nem volt ember, aki ne imádta volna őt és a zenéjét. A Life.hu itt gyűjtötte össze a popsztár 5 legdögösebbre sikerült videóklipjét - jó szórakozást!