Gömöri András Máté összeköltözés szerelem Polyák Lilla korkülönbség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csupán néhány napja derült ki, hogy a színésznőre válása után ismét rátalált a szerelem, a pár máris szorosabbra fűzte a kapcsolatát. Állítólag a két színész összebútorozott.

Polyák Lilla a fájdalmas elválás után, ami miatt saját bevallása szerint rengeteget sírt, most újra boldog Gömöri András Máté oldalán. Ugyan 16 év köztük a korkülönbség, ez egyiküket sem zavarja.

Forrás: MTVA/Gabor Monos

A szerelmesek természetesen együtt érkeztek a Budapesti Operettszínház péntek esti premierpartijára, ahol a Marie Antoinette című musical sikerét ünnepelték - írja a Bors. A bulin nem sok időt tudtak egymás társaságában tölteni, de ez nem okozhat gondot, hiszen a lap szerint Máté már be is költözött a színésznő lakásába. Bár a pár csak annyit kommunikál, hogy sok időt töltenek együtt, az is kiderült, hogy Máté mindig is az idősebb nőkhöz vonzódott.

"Valószínűleg mentálisan nem a koromnak megfelelő szinten létezem. Talán még azt is mondhatják, kicsit koravén vagyok, vagy épp érettebb lennék a koromnál? Nem tudom, de tény, az érettebb nőket szeretem, és Lilla olyan érzéseket ébresztett bennem, amelyek megélését vállalni kell. Ez nem volt kérdés. Őt akarom magam mellett tudni" - mondta a lapnak Máté, aki hozzátette, ő is akar majd saját családot, de erről még korai volna beszélni, hiszen egyelőre elég logisztikát igényelnek a találkozások. A színész szerint az sem okoz gondot, hogy Lilla volt kedvese, Homonnay Zsolt, és annak új párja is az Operettszínházban dolgozik.

"Az élet egy nagy társasjáték, tudni kell élvezni, és akkor jó a játék, ha zajlik. És most zajlik”– mondta Máté.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.