A színésznő 15 év házasság után vált el a férjétől, Homonnay Zsolttól. Mindent megtettek, hogy megmentsék a kapcsolatukat, de már az új lakás sem tudta őket összehozni.

Húsz év együttlét és 15 év házasság után a színészpár úgy döntött, elválnak útjaik egymástól. Hiába próbálkoztak a kapcsolatuk megmentésével, nem jártak sikerrel, ám ezt nem volt könnyű feldolgozni. Polyák Lilla a Fókuszban vallott házasságának válságáról.

Forrás: MTVA

"Eltávolodtunk egymástól, és már az új lakás sem hozott minket össze. Zsolt ment el, rengeteget sírtam, de már túl vagyok rajta. Igyekeztem, hogy a színházban senki ne vegyen észre semmit"  - idézte a Blikk a színésznő szavait.

Forrás: Polyák Lilla hivatalos Facebook oldala

Polyák Lilla elárulta azt is, hogy az utóbbi hónapokban legfőként magával foglalkozott, és azzal, hogy talpon maradjon.

“Az utóbbi hónapokat azzal töltöttem, hogy helyrehozzam magamat, sokat dolgoztam azon, hogy talpon maradjak, és túléljem, már csak a két kisfiunk, Zsombor és Bulcsú miatt is”  - mesélte Lilla, aki viszont ma már teljesen boldog, hiszen újra szerelmes! A nála 16 évvel fiatalabb kollégájával, Gömöri András Mátéval az Operettszínház próbáin szerettek egymásba.