Elizabeth Hurley meztelenül - Sosem látott képek kerültek elő a színésznőről

fehérnemű fénykép fotózás színésznő szexi aukció pucér meztelen Elizabeth Hurley árverés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az eddig még nem látott fotókat John Stoddart fényképezte az akkor még pályája elején járó Liz Hurley-ről.

Az egyiken csipkés fehérneműben, a másikon pedig anyaszült meztelenül pózol az akkor még mindössze 27 éves Elizabeth Hurley, akit John Stoddart ismert sztárfotós állított a kamerája elé 1992-ben.

Forrás: John Stoddart

Az eddig még nem látott fényképek, amelyek hamarosan árverésre kerülnek, a még fényes karrierje elején járó színésznőt mutatják be meglehetősen provokáló, intim helyzetben. A becslések szerint a fotók 170-250 ezer forintnak megfelelő összeget is érnek.

Forrás: John Stoddart

Nem a ma is dögös Liz Hurley az egyedüli, akinek John Stoddart által készített fényképe kalapács alá kerül: a Daily Mail hírei szerint több mint 20 fényképet bocsátanak árverésre, köztük olyan sztárokét, mint Catherine Zeta-Jones, Daniel Craig és Tilda Swinton.

Leonardo DiCaprio szexuális életéről beszélt Tina Feyhttp://www.life.hu/intim/20160302-tina-fey-szineszno-leonardo-dicaprio-szexualis-eleterol-beszelt.htmlA színésznőt egy amerikai showműsorban faggatták ki arról, mit gondol a nemrég Oscar-díjjal jutalmazott sztár beszédjéről és megannyi hódításáról. Intim--Megcsalta Erzsébet királynőt férje, Fülöp edinburgh-i herceg?http://www.life.hu/intim/20160308-ii-erzsebet-kiralynot-megcsalta-ferje-fulop-edinburgh-i-herceg-hazassaguk-alatt.htmlA palota bennfentesei szerint Diana hercegnő előszeretettel ugratta Fülöp herceget szeretőinek végtelen számával. Intim--Van, amit még nem láttunk? Újabb meztelen kép Kim Kardashianrólhttp://www.life.hu/intim/20160308-kim-kardashian-valosagshow-sztar-ujabb-meztelen-kepen-pozol.htmlA közösségi média koronázatlan királynője pucér fotóval válaszolt a korábbi meztelen szelfijét ért kritikákra. IntimOrigoLatexbe bújtatott dominák – Túlfűtöttség Pirelli-módrahttp://www.life.hu/intim/20160307-a-2015-ben-megjelent-pirelli-naptarban-szerepel-joan-smalls-gigi-hadid-es-candice-huffine.htmlGyönyörű nők ízlésesen meztelenül – a Pirelli-naptár minden évben eléri, hogy róla beszéljenek. Ezúttal a 2015-ben megjelent, erotikától túlfűtött képsorokat idézzük fel. IntimOrigoEljegyezték Katie Holmest?http://www.life.hu/intim/20160305-katie-holmes-szinesznot-eljegyezte-jamie-foxx-szinesz.htmlEgy egyszerű, ám gyönyörű karikagyűrűvel a gyűrűsujján lépett a minap a vörös szőnyegre a színésznő. Intim--Pucér bőrfelületek és dögös formák - Ismerd meg az Instagram kedvencét, Niykee Heatonthttp://www.life.hu/intim/20160305-niykee-heaton-enekesno-meztelenul-pozol-instagramon.htmlA dél-afrikai szépség énekesnőként jegyzi magát, rajongói azonban nem csupán a hangjában, hanem szexi fotóiban is előszeretettel gyönyörködnek. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.