Angelina Jolie-nál betelt a pohár! Kirúgta dögös dadájukat

Forrás: Esquire -
Brad Pitt bébiszitter csábítás Flört Angelina Jolie dada
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Brad Pitt és Angelina Jolie a legújabb hollywoodi pár, akiknek harmonikus életébe bekavart a dögös dada.

Komoly ellenőrzéseken kell átesniük azoknak az embereknek, akik a híres színészpárok vagy azok gyermekei körül szeretnének dolgozni. Úgy tűnik azonban, hogy még a legalaposabb vizsgálatok sem tudnak mindent kiszűrni.

Forrás: Esquire

A párhoz közel álló forrás szerint Angelina kirúgta az egyik dadájukat, mert a nő elkezdett túlságosan is barátságos lenni Braddel. A színész egyébként mindig is népszerű volt a személyzet körében, hiszen kedvesen és barátságosan bánik velük, valószínűleg ezt érthette félre az egyik felvigyázó.

Forrás: AFP/Mark Ralston

Bár Angelina szerint nem történt semmi Brad és a dadus között, de feltűnő volt, hogy a nő mindig a medencében tartózkodott, ha Brad is ott volt. Ráadásul a legutóbb a színész egy szál törölközőben ment be a konyhába, a bébiszitter arcán pedig látható volt az öröm. Ez volt az utolsó csepp. Természetesen Angelina egy percig sem hezitált, és elküldte a dadát.

Csábító bébiszitterek

Hollywoodban egyre többször fordul elő, hogy a dada teszi tönkre a sztárpár kapcsolatát. Ben Affleck és Jennifer Garner házassága is a dögös felvigyázó miatt ment tönkre, legutóbb pedig Susan Sarandon lányának gyűlt meg a baja a bébiszitterrel, aki megpróbálta elcsábítani a férjét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.