Tóth Andi szerelmes álomnyaralásra utazott

Forrás: Facebook/Tóth Andi -
Indonézia pihenés Bali utazás nyaralás Tóth Andi X-Factor RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A X-Faktor győztese szerelmével, Petivel Bali szigetére utazott, az első közös fotót pedig megosztotta a rajongóival.

Tóth Andi a csodás indonéz szigeten pihen a Spoon együttes Petijével. A fiatalok láthatóan nagyon jól érzik magukat és szerelmesen lubickolnak a hűs habok között. Az elmaradhatatlan szelfibottal pedig lőttek magukról egy fotót. Az egyik kommentelő viccesen meg is jegyezte, nehogy megfázzanak a fiatalok a Balatonban.

Forrás: Facebook/Tóth Andi
Hosszú Katinka bedurvult: brutális módszerrel edzi testét az úszónőhttp://www.life.hu/sztarok/20160311-hosszu-katinka-vilagbajnok-es-olimpikon-uszono-jeges-furdovel-edzi-testet.htmlA világbajnok úszónő és olimpikon mindent bevet a sikerért: kemény felkészülésének pillanatát közösségi oldalán osztotta meg. TV + SztárokAFPLajcsi Olaszországban járt zarándokútonhttp://www.life.hu/sztarok/20160311-galambos-lajos-olaszorszagban-jart-zarandokuton-mivel-buntetoeljaras-folyik-ellen-az-a-kerdes.htmlGalambos Lajos nemrég szabadult a börtönből, ezért elutazásának hírére, sokan felkapták a fejüket: megkérdőjelezték, vajon elhagyhatta-e legálisan az országot? TV + SztárokOrigoKoncertje közben omlott össze Madonnahttp://www.life.hu/sztarok/20160311-madonna-enekesno-osszeomlott-ausztraliaban-adott-koncertje-alatt.htmlKésett, részeg volt, majd a színpad kellős közepén könnyekben tört ki az 57 éves énekesnő. TV + Sztárok--Bochkor Gábor újra kiverte a biztosítékot: "Mi férfiak előjognak tartjuk, hogy mi csaljuk meg a párunkat"http://www.life.hu/sztarok/20160311-bochkor-gabor-a-megcsalasrol-beszelt-vadaszoszton-termeszetes-a-ferfiakba-van-kodolva.htmlFélrelépési statisztikák kapcsán fejtette ki sajátos véleményét Bochkor Gábor a Music FM Önindítójában. TV + Sztárok--Adele óriási meglepetést okozott az egyik rajongójánakhttp://www.life.hu/sztarok/20160310-a-rajongo-nem-is-tudta-hogy-adele-ott-pozolt-mogotte.html"Hello! Itt vagyok mögötted!" - énekelhette volna Adele, miközben a színpadon pózba vágta magát az éppen fotózkodó rajongója háta mögött. Persze erről a szerencsés lány mit sem tudott. TV + Sztárok--Kárász Róbert: "A szerethetőségi faktorom nem mindig száz százalék"http://www.life.hu/sztarok/20160310-karasz-robert-musorvezeto-szerethetosegi-faktora-nem-mindig-szaz-szazalek.htmlAz ismert műsorvezető őszintén beszélt alapítványi munkájáról, Törőcsik Mari állapotáról és egy korábbi műsorvezetőtársával való konfliktusáról. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.