Hatalmas szerelemnek indult, a láng olyannyira fellobbant, hogy Osvárt Andrea még haza is költözött Esperes Ákos miatt. A románc azonban csak pár hónapig tartott. A gyönyörű színésznő pedig azt is elárulta, mi volt a baj. 

Osvárt Andrea nem csak hazaköltözött, hanem még egy időre háttérbe is vonult az új szerelem miatt - talán később ez okozta a problémákat is. A színésznő nemrég D. Tóth Krisztának nyilatkozott arról, hogy ez a kapcsolat döbbentette rá: nem tud hétköznapi életet élni. 

Forrás: Redlemon

"Ebben a korban már lassan azért jó lenne a magánéletem felé is tendálni egy picit, és aztán arra is egy kis időt szánni meg energiát. Amit egyébként megpróbáltam, csak nem jött össze. (...) Nagyon éles váltás volt egyébként: ugye hazaköltöztem, és akkor megpróbáltam egy ilyen kvázi hétköznapi életet élni, aztán rájöttem, hogy nem tudok" - idézte a színésznőt a Bors

Osvárt Andrea végtelen combjaitól elállt a szavunk: Fotó!
Napfürdőzés közben lőtt Osvárt Andi egy "virslilábas" fotót. Vékony és formás virgácsai, valamit a táj szépsége mellett pedig nem mehettünk el szó nélkül. Olvasd el a Life.hu cikkét!