A transznemű Caitlyn Jenner ruha nélkül állt a kamerák elé

Forrás: AFP/Kevin Winter -
Bruce Jenner meztelen Caitlyn Jenner
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kim Kardashian mostohaapja egyre merészebb, mióta nőként éli az életét. Először csak falatnyi szoknyákban állt a kamerák elé, most pedig egy fürdőkádban pancsolva mutatta meg bájait.

Bruce Jenner tavaly esett át egy nemátalakító műtéten, azóta pedig ízig-vérig nőként éli az életét, ráadásul ezt büszkén vállalja is a nagy nyilvánosság előtt. Először a Vanity Fair címlapján láthattukegy szál fehérneműben,

most pedig egy kád habos vízbe vetette magát.

A felvétellel exfeleségét, Kris Jennert szeretné felköszönteni a 60. szülinapja alkalmából, a jelenet pedig a valóság show-jában is látható lesz.

A 66 éves Bruce, avagy Caitlyn egyébként lassan olyan híres lesz, mint szupermodell lánya, Kendall Jenner. A H&M nemrég például bejelentette, hogy ő lesz a sportjollekciójuk arca, és egy saját műsorral is előrukkolt.

Caitlyn Jenner Forrás: AFP/Kevin Winter

Ezek után felmerül a kérdés, hogy mi a helyzet a magánéletével. Sajnos a munka minden idejét leköti, ennek ellenére vágyik egy férfira.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.