A transznemű Caitlyn Jenner ruha nélkül állt a kamerák elé

Forrás: AFP/Kevin Winter -
Bruce Jenner meztelen Caitlyn Jenner
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kim Kardashian mostohaapja egyre merészebb, mióta nőként éli az életét. Először csak falatnyi szoknyákban állt a kamerák elé, most pedig egy fürdőkádban pancsolva mutatta meg bájait.

Bruce Jenner tavaly esett át egy nemátalakító műtéten, azóta pedig ízig-vérig nőként éli az életét, ráadásul ezt büszkén vállalja is a nagy nyilvánosság előtt. Először a Vanity Fair címlapján láthattukegy szál fehérneműben,

most pedig egy kád habos vízbe vetette magát.

A felvétellel exfeleségét, Kris Jennert szeretné felköszönteni a 60. szülinapja alkalmából, a jelenet pedig a valóság show-jában is látható lesz.

A 66 éves Bruce, avagy Caitlyn egyébként lassan olyan híres lesz, mint szupermodell lánya, Kendall Jenner. A H&M nemrég például bejelentette, hogy ő lesz a sportjollekciójuk arca, és egy saját műsorral is előrukkolt.

Caitlyn Jenner Forrás: AFP/Kevin Winter

Ezek után felmerül a kérdés, hogy mi a helyzet a magánéletével. Sajnos a munka minden idejét leköti, ennek ellenére vágyik egy férfira.

Az idős professzor titkos élete: felnőttfilmekben szerepelhttp://www.life.hu/intim/20160313-egy-brit-professzor-lebukott-kiderult-hogy-felnottfilmekben-is-szerepelt.htmlA neves manchesteri professzort, a 61 éves Nicolas Goddard-ot eddig mindenki csak szakmai sikereiről ismerte, mivel sorra zsebelte be a különböző tudományos címeket. Eddig! Nemrég ugyanis kiderült, hogy a férfi Old Nick néven felnőttfilmekben is szerepel. Intim--Melltartó nélkül szelfizett az Éjjel-nappal Budapest Alexájahttp://www.life.hu/intim/20160205-koholak-szandra-fotokkal-arasztja-el-a-facebookot.htmlKoholák Szandra, az Éjjel-Nappal Budapest sztárja Facebook-oldalára töltött fel egy szexi fotót, amin melltartó nélkül és fehér atlétában pózol. Intim--Eufória és extázis - Ez történik a testünkben szadomazo szex közben (18+)http://www.life.hu/intim/20160312-ez-tortenik-a-testtel-a-szado-mazo-szexben-olyan-mint-a-mindfulness-technika.htmlSandra LaMorgese szexuálterapeuta és holisztikus szakember, számos intim témájú könyv szerzője arról számolt be a blogjában, milyen élményeket él át egy szadomazo kapcsolatban az alárendelt fél. Hogy mi az a többlet, amit kap, ami miatt vállalja azt, ami egy kívülálló számára akár elborzasztó is lehet. IntimThinkstockA nyilvánosság előtt tapizta le Ryan Reynolds Blake Lively-thttp://www.life.hu/intim/20160208-blake-lively-es-ryan-raynolds-egy-kepen-pozol.htmlBlake Lively egy olyan fotóval rukkolt elő az Instagram-oldalán, ami által a rajongók betekintést nyerhettek a színésznő és Ryan Reynolds házaséletébe. Köszönjük! Intim--Berki Krisztián és Pamela oltár elé álltak?http://www.life.hu/intim/20160317-berki-krisztian-es-hodi-pamela-lehet-hogy-osszehazasodtak.htmlAz Édes Élet két sztárja eddig nem pecsételte meg szerelmét hivatalosan, ám úgy tűnik, elérkezettnek látták a pillanatot. Pamela gyönyörű esküvői ruhában feszített a fotósok előtt. IntimOrigoInkább halottnak lássanak, mint képtelennek: Így érd el, amire vágysz!http://www.life.hu/intim/20160314-pilat-gabor-inkabb-halottnak-lassanak-mint-keptelennek-igy-erd-el-amire-vagysz.htmlA mondás szerint ember tervez, Isten végez. De ha az ember a tervezést sem hajlandó megtenni, akkor nem nagyon okolhatja a környezetét azért, hogy nem létező terve nem valósult meg. IntimThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.