Popsi, vagy cici? Kiderült, hogy mi alapján választanak a férfiak

Forrás: Thinkstock -
mell popsi cici fenék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tudománynak hála választ kaphattunk az élet egyik nagy kérdésére: Mi alapján preferálják jobban a férfiak a melleket a popsival szemben, vagy éppen fordítva. 

Megdöbbentő felfedezést tettek a 60'-as évek végén. Kiderült ugyanis, hogy milyen személyiségjegyekkel, vagy éppen szokásokkal rendelkeznek a popsikat, vagy inkább a melleket preferáló férfiak.

Utóbbiak például gyakran olvasnak sportújságot.

Ez nem nagy meglepetés, ám mindezt öszefüggésbe hozták a férfiak exhibicionizmusával, mivel ők szeretik mutogatni magukat, és azt is imádják, ha mindenki rájuk figyel.

A kép illusztráció Forrás: Thinkstock

Ha ilyen karakter a partnered, akkor most nem fogsz örülni, mivel

a kutatás szerint ők nem megbízhatóak.

Ugyanakkor megnyerő stílusuk, és nagyszerű humoruk még így is csábító lehet. De az érdekes felfedezéseknek itt még nincs vége! A mellekhez vonzódó férfiak között több a dohányos, és

sajnos nem a kitartásukról híresek.

Ezzel szemben a kis mellek rajongóinak teljesen más az értékrendje. A vékonyabb, kisebb mellű nők általában vagyonosabb férfiakat vonzanak. Őket érdekli a divat, kíváncsi szemekkel fürkészik, hogy mit vett fel kedvesük,

emellett pedig a munkájukban is odateszik magukat.

A kép illusztráció Forrás: Thinkstock

A popsikedvelők

A tanulmány szerint a nagy feneket kedvelő férfiak rendszeretőek, és szeretik a szervezettséget. Ők legtöbbször az üzleti életben mozognak, keményen harcolnak, valamint ragaszkodnak a terveikhez.

Folyamatosan hajtja őket a maximalizmus és a teljesítménykényszer.

Egy másik felmérés szerint a feneket preferálókat egyedül a “mocskos játék” vonzza. Ezt Eric M. Garrison szexológus is megerősítette, aki szerint oda vágyunk, “ahová nem engednek be. Van valami állatias és mocskos a ‘hátsó megközelítésben’.”

A kép illusztráció Forrás: Thinkstock

A kis feneket kedvelők nagyjából megegyeznek a kis melleket kedvelőkkel, de a tanulmány kitért arra is, hogy

a tanárok nem tartoznak bele ebbe a csoportba.

Természetesen ezeket befolyásolhatják a környezeti tényezők is, mivel a férfiak környezete nagyon is hatással van a preferenciáikra. Az argentin férfiak 59 százaléka például egy nő fenekét nézi meg először, míg a briteket ez szinte egyáltalán nem érdekli - számolt be a az Elite Daily.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.