Kiderült! Így lehetsz menő a Tinderen

Forrás: Thinkstock -
társkereső szex Tinder
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A cég egyik alapítója, Jonathan Badeen arról beszélt, hogy 30 százalékkal nagyobb arányban érkezik válasz a gif-üzenetekre, mint a hagyományos szövegesre. Az is kiderült, hogy ezen kívül az ilyen beszélgetések átlagosan kétszer tovább tartanak, mint a többi - írja az Origó.

Badeen szerint a mozgóképek több lehetőséget adnak arra, hogy a beszélgető felek kifejezzék érzéseiket, és így könnyebben, lazábban kezdenek neki a beszélgetésnek. A gifek egyébként csak nemrég, januárban jelentek meg a randiappban, ám azóta már több mint 20 millió mozgóképet küldtek egymásnak a felhasználók. A húsz legnépszerűbb randizós mozgóképet itt megtekinthetitek.

Forrás: Thinkstock

Nőt szeret, de heteroszexuálisnak vallja magát Gallusz Nikihttp://www.life.hu/sztarok/20160319-not-szeret-de-heteroszexualisnak-vallja-magat-gallusz-niki.htmlA szép színésznő a Madách Színház öltözőjében adott interjút szakmáról, szerelemről... TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huGaál Noémi vadító dekoltázzsal köszöntötte a tavaszthttp://www.life.hu/sztarok/20160319-gaal-noemi-vadito-dekoltazzsal-koszontotte-a-tavaszt.htmlA jó időnek hála Gaál Noémi is nekivetkőzött egy kicsit a TV2 stúdiójában. Eldönthetetlen: a tavaszi napsütésnek vagy az időjós mélyen dekoltált ruhájának örülünk-e jobban.TV + SztárokOrigoÚjra kattan a bilincs Lagzi Lajcsi csuklójánhttp://www.life.hu/sztarok/20160319-ujra-kattan-a-bilincs-lagzi-lajcsi-csuklojan-a-tv2-hal-a-tortanban.htmlA jövő héten láthatjuk a TV2-n a Hal a tortán azon epizódjait, amelyben többek között Galambos Lajos főz a vendégeinek. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoTe jó ég! Saját halálán viccelődött Erzsébet királynő!http://www.life.hu/sztarok/20160319-erzsebet-kiralynonek-morbid-humorerzeke-van-sajat-halalan-viccelodott.htmlA királynő egyáltalán nem olyan karót nyelt, mint amilyennek tűnik. Egy nemrég napvilágot látott történetből kiderül, hogy humorérzéke is van, noha kissé morbid! TV + Sztárok--Gregor Bernadett nem királynőként éli a mindennapjaithttp://www.life.hu/sztarok/20160318-gregor-bernadett-szineszno-a-tv2-edes-elet-sztarja-nem-kiralynokent-eli-a-mindennapjait.htmlA színésznő őszintén mesélt arról, milyen keményen dolgoznak párjával és ezt miért szerette volna megmutatni az Édes Élet kamerái előtt. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.hu"Adél, apás szülés lesz?" - Csobot Adél így hozza világra babájáthttp://www.life.hu/sztarok/20160318-csobot-adel-igy-hozza-vilagra-babajat.htmlCsobot Adél lett a Glamour-díjátadón az év énekesnője. Az énekesnő meghatódott a színpadon, erről, a díj fontosságáról és arról is kérdeztük, pontosan milyen is lesz az apás szülés.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.