Katalin hercegné viselkedése kiverte a biztosítékot - Ezúttal Vilmost is megsértette

Forrás: AFP/Neilson Barnard -
Szent Patrik Katalin hercegné Vilmos herceg veszekedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin hercegné 115 éves hagyományt szakított meg azzal, hogy nem ment el az írek nemzeti ünnepére. Ezzel nemcsak Erzsébet királynőnél húzta ki a gyufát, de férjét is megsértette.

Először fordult elő, hogy Katalin hercegné nem vett részt a Szent Patrik-napon. 115 éves hagyományt rúgott fel ezzel, a magyarázata pedig nem áll biztos lábakon.

Forrás: AFP/Neilson Barnard

Katalin hercegnő úgy döntött, nem teszi tiszteletét az írek nemzetközi ünnepén, maga helyett inkább a férjét küldte el. Nem tudják, hogyan egyezhetett bele Vilmos abba, hogy felesége csak úgy megszegje ezt a királyi protokollt, de rossz nyelvek szerint összeveszett a pár. A hercegné azért nem utazott el egyébként, mert úgy döntött, két gyermekével marad inkább, ami szintén érthetetlen. Egyrészt azért, mert rengeteg hivatalos eseményen részt szoktak venni, másrészt dadák garmadája áll a rendelkezésükre - írja a Daily Mail.

Forrás: AFP/David Cheskin


Sokan úgy vélik, hogy az igazi indok az, hogy nincs minden rendben a királyi pár háza táján. Állítólag Vilmos tett valami rosszat, ami miatt összevesztek, Katalin pedig ezzel tudja sakkban tartani őt, és bújik ki kötelezettségei alól.

Szexi és gyönyörű rohadékok: Ezért vonzódnak a nők a nárcisztikus férfiakhozhttp://www.life.hu/intim/20160313-narcizmus-machiavellizmus-pszichopatia-ezert-vonzodnak-a-nok-a-narcisztikus-ferfiakhoz.htmlLegutóbb azt vizsgáltuk, miért kellenek a nőknek a rosszfiúk, a férfiaknak meg a rosszlányok. Mivel azóta egy lengyel-finn kutatásból kiderült, hogy a nők az önző, sötét jellemű férfiakhoz vonzódnak a leginkább, most ennek járunk utána. Intim--Indulhat a pásztoróra! Így használd ki az elsötétült 60 percet a Föld órájánhttp://www.life.hu/intim/20160317-szextippek-a-fold-orajara.htmlMárcius 19-én egy órára elsötétül a Föld. Mire is használhatnánk a hatvan percnyi elektronika mentességet, ha nem egy vad hancúrozásra? Íme, néhány tipp, neked már csak fel kell készülnöd a nagy napra! Intim--Dinasztiák összeolvadása? Brooklyn Beckham a leghíresebb fociedző lányával kavarhttp://www.life.hu/intim/20160318-brooklyn-beckham-jose-mourinho-lanyaval-kavar.htmlA fiatal Beckham fejét állítólag teljesen elcsavarta José Mourinho lánya, aki két évvel idősebb a fiúnál. IntimOrigoMíg a barátsághoz kell a beleegyezésed, addig a szerelem nem kérdez semmithttp://www.life.hu/intim/20160314-pilat-gabor-a-baratsaghoz-kell-a-beleegyezesed-a-szerelem-nem-kerdez.htmlAz emberek a szerelem mágikus hatása alatt sok olyan dolgot tesznek meg a másikért állítólag szeretetből, amit a kapcsolat későbbi éveiben vagy a házasságban nem. A szerelmet gyakran nem a szeretet váltja fel, hanem a másik bírálata. A szeretetet nem lehet megkövetelni, de gyakorolni annál inkább. IntimThinkstockSoha nem látott fotót tett közzé Győzike Gáspár Beárólhttp://www.life.hu/intim/20160318-gaspar-gyozo-showman-tulfutott-szerelmi-vallomast-tett-koze.htmlA showman feleségének, Bea asszonynak üzent egy végtelen hosszú őszinte üzenettel.Intim--Cicciolina: "Akár egy csúnya férfiba is bele tudnék szeretni"http://www.life.hu/intim/20160318-cicciolina-expornosztar-elarulta-milyen-szamara-az-idealis-pasi.htmlA nyugdíjba vonult pornósztár 64 évesen is vágyik a szerelemre, és határozott elképzelése van arról, milyen társ illene hozzá. IntimFotó: Szabó Balázs/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.