Hány randi után illik ágyba bújni a férfival?

Forrás: Thinkstock -
ágy nők párkapcsolat szex randi férfiak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mennyire hat ki a párkapcsolat későbbi alakulására az első szex időzítése? Egy nemrég készített kutatásból kiderült.

A harmadik randin? Vagy három hét után? És ha már az első találkozás után az ágyban kötöttünk ki? Az OK Cupid társkereső oldal által végzett online nagyjából egymillió felhasználójuk részvételével keresték a választ arra: mennyire befolyásolja a kapcsolat későbbi alakulását az első szex időzítése?

Forrás: Thinkstock

A válaszadók 28 %-a vélte úgy, hogy már az 1-2 randi után rendben van a dolog, 47 %-uk szerint csak a harmadik-ötödik találkozás után, 20 %-uk még 6 randit várna az első alkalomig, míg a válaszadók 5 %-a gondolta úgy, hogy csak a házasság után jöhet szóba a szex.

Mint látszik, az emberek teljesen eltérő véleménnyel vannak a kérdésről, a Journal of Marriage and Family lapban megjelent kutatás eredményei szerint pedig a szex kevésbé meghatározó faktora annak, mennyire lesz később boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolat, a kommunikáció és az összeköltözés időzítése azonban annál jobban kihat a viszony alakulására.

Szexetikett egy friss kapcsolatban

Egy új kapcsolat elején minden rózsaszín, néhány dologra azonban figyelned kell! Ha nem akarsz kellemetlenségeket szeretkezés előtt, alatt vagy utána, tartsd be a szexetikettet - kattints ide a cikkért!

VV Béci újra megnősült - Videóban üzent rajongóinakhttp://www.life.hu/intim/20160316-vv-beci-young-g-a-valo-vilag-egykori-sztarja-ujra-elvette-feleseget.htmlA Való Világ egykori játékosa egy közösségi oldalára feltöltött videóban árulta el rajongóinak, hogy újra az oltár elé kísérte feleségét, Adriennt. IntimOrigoIggy Azalea megmutatta megnagyobbított melleithttp://www.life.hu/intim/20160317-iggy-azalea-rapper-es-enekesno-szexi-fotosorozatban-mutatta-meg-plasztikazott-melleit.htmlA Fancy című sláger énekesnője egy magazin hasábjain mutatta meg magát és újdonsült kebleit lengébb öltözékben. IntimOrigoSzexi szelfit lőtt magáról Rita Orahttp://www.life.hu/intim/20160308-rita-ora-enekesno-mellartoban-szelfizett.htmlA brit énekesnő egy szál fehérneműben köszönt be rajongóinak Instagram-oldalán. IntimOrigoEgyenrangúbbnak gondolják a nőket azok, akik pornót néznekhttp://www.life.hu/intim/20160307-akik-pornot-neznek-egyenranguabbnak-gondoljak-a-noket.htmlEgy friss kutatás szerint azok, akik rendszeresen néznek felnőttfilmeket, sokkal inkább gondolják a nőket egyenrangúaknak a férfiakkal, mint azok, akik nem néznek. IntimThinkstockUnokahúgán élte ki bizarr szexuális vágyait Adolf Hitlerhttp://www.life.hu/intim/20160308-adolf-hitler-unokahugan-geli-raubalon-elte-ki-bizarr-szexualis-fetiset.htmlNyilvánosságra kerültek az amerikai hírszerzés dokumentumai a náci diktátor beteges szexuális vágyálmairól, amelyeket, úgy tudni, unokahúgán, Geli Raubalon élt ki. IntimAFPPucér bőrfelületek és dögös formák - Ismerd meg az Instagram kedvencét, Niykee Heatonthttp://www.life.hu/intim/20160305-niykee-heaton-enekesno-meztelenul-pozol-instagramon.htmlA dél-afrikai szépség énekesnőként jegyzi magát, rajongói azonban nem csupán a hangjában, hanem szexi fotóiban is előszeretettel gyönyörködnek. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.