A Coldplay frontembere őszintén beszélt a válásáról és arról, hogyan sikerült átvészelnie a szakítását követő időszakot.

Nem csupán nekünk, földi halandóknak jelent hatalmas törést egy-egy rosszul sikerült kapcsolat, válás vagy szakítás. Chris Martin és Gwyneth Paltrow 2 évvel ezelőtt jelentették be, hogy végleg elválnak útjaik, a Coldplay frontembere és a hollywoodi színésznő azonban a nagy drámák és botrányok helyett a lehető legbékésebben igyekezett rendezni kapcsolatát a maguk és két közös gyermekeik érdekében.

Forrás: AFP/Kevin Mazur

Ennek ellenére mégsem volt számukra könnyű - erről beszélt egy nemrég adott interjújában Chris Martin. Lehetsz agresszív, és hibáztathatsz meg hibáztathatsz. Vagy, hogy úgy mondjam, visszaállsz a garázsba, szétszeded magad, és apránként megtisztítod magad. Újra összekapod magad - magyarázta a Sunday Timesnak 39 énekes, aki szerint a válás a világ egyik legfurcsább dolga, és egy évig depressziós volt utána. Egy évembe került, mire kijöttem belőle. Egy év depresszió, és ennyi - fogalmazott.