Életében először létesíthetett szexuális kapcsolatot egy nővel a 44 éves Mohammed Abad, aki szerint minden jól sikerült.

Gyerekkorában, hatévesen szenvedett autóbalesetet Abad, aminek következtében elveszítette a péniszét. 2015 nyarán kapott egy körülbelül 20 centis mű nemi szervet, azóta arra vár, hogy kipróbálhassa.

Mohammed AbadForrás: Northfoto

“A merevedés gombnyomásra működik és egy másik gomb hatására szűnik meg. Egy pillanat az egész” - nyilatkozta korábban Abad, aki az év szexmunkásával veszítette el a szüzességét. Charlotte Rose maga jelentkezett a “feladatra” és még a szokásos, nagyon borsos árú tarifáját is elengedte. Az aktus előtt néhány napot együtt töltöttek Londonban, de a férfi műszere meghibásodott, így majdnem elmaradt az együttlét - írja a Mirror. Szerencsére azonban nem hiúsult meg a légyott.

Abad és szerszámaForrás: Northfoto

"Húsz éve erre a pillanatra vártam, egy nap már igazán nem számított" - mondta Abad, aki hozzátette, hogy partnerét lenyűgözte a bionikus pénisze. A férfi elmondta, hogy amikor Charlotte megpillantotta a szerszámát elhallgatott, de végül  csak annyit mondott, hogy lenyűgöző, ami a férfiba is erőt öntött. A szexmunkás szerint pedig igazi megtiszteltetés, hogy ő vehette el Abad szüzességét, hiszen az első alkalmat senki nem felejti el. Charlotte még azt is megosztotta, hogy egy és háromnegyed órán keresztül bírta a férfi, ami szerinte szintén lenyűgöző.