Pamela Anderson újra magára öltötte a vadító piros úszódresszt

Forrás: uk.missguided.co.uk -
Baywatch Pamela Anderson fürdőruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Testen valószínűleg soha nem mutatott olyan jól fürdőruha, mint Pamela Andersonon a piros úszódressz. A szőke modell nevével egybeforrt ruhadarabot most újra magára öltötte.

Sajnálatos, hogy a szőke bombázó nem kapott szerepet a készülő Baywatch-filmben, de a piros úszódresszről örökre ő fog eszébe jutni mindenkinek. Pamela egy divatmárka nagyköveteként húzott magára a filmbéli fürdőruhához kísértetiesen hasonlót, és még mindig elképesztően dögös a dresszben.

Forrás: uk.missguided.co.uk

A kollekció a kilencvenes éveket idézi, ezért választották a korszak legemblematikusabb bombázóját modellnek. „Sosem tartottam magam szépnek, inkább egy különös teremtménynek” – mondja Pamela a kampányhoz készült videóban, majd hozzátette, a szépség számára egy belső tűz, nem felszínes, hanem kortalan és titokzatos.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.