Munkája miatt Détár Enikőnek elég kiszámíthatatlan ritmusú az élete, sokszor kevés ideje jut szerelmére, aki már azzal viccelődik a színésznővel, hogy ha találkozni akar vele, sorszámot kell húznia. Vajon ez veszélyeztetheti a kapcsolatukat is? 

A színészi pálya elég kiszámíthatatlan életritmust diktál, Détár Enikőnek pedig munkája miatt az utóbbi időben alig volt ideje szeretteire, köztük Péterre is. Sajnos nemcsak a kapcsolatukra, hanem még a férfi egészségére is rányomta a bélyegét, hogy Enikőnek állandó rohanásból állnak a mindennapjai. A színésznő viszont azt mondja, azért ez a rohanás, mert nem tudhatja, hogy lesz-e munkája néhány hónap múlva - írja a Best.

Forrás: Facebook/Aktív

"Rohanás az életem. Péterrel az utóbbi hetekben alig volt időnk egymásra.Ő azt szokta mondani, neki is sorszámot kell húznia ha velem akar lenni egy ilyen nehéz időszak alatt (...) Egy kapcsolatra nézve nagyon veszélyes is lehet, ha ritkán tudunk érdemi időt eltölteni egymással. Még akkor is, ha folyamatosan érezzük, hogy ott vagyunk a másiknak (...) Péter rengeteg áldozatot hozott értem. Az én rohanó életem az ő életére is rányomja a bélyegét, azt gondolom, hogy az én életritmusomnak is köze volt ahhoz, hogy komoly vérnyomásproblémái alakultak ki" - nyilatkozta a színésznő a Best magazinnak, de azt is hozzátette, hogy a húsvét azonban végre a pihenésről fog szólni.