A hírek szerint Vilmos herceg az utolsó pillanatban döntötte el, hogy részt vesz egykori szerelme, Jecca Craig esküvőjén. De vajon miért lett ez hirtelen olyan fontos a trónörökösnek?

Amikor Vilmos herceg szakított egy időre az egykori Kate Middletonnal, egyesek szerint Jecca Craighez utazott Afrikába, hogy újra felmelegítsék a régi szerelmüket. A kapcsolatuk állítólag olyannyira komolyra fordult, hogy a herceg még a kezét is megkérte a fiatal lánynak, ám Jecca akkor még nem akart férjhez menni, ezért szakítottak.

Jecca Craig kis híján Vilmos herceg felesége lettForrás: Northfoto

Úgy tűnik, Jecca is csak az igazira várt: a hírek szerint ugyanis a húsvéti hétvégén mondja ki a boldogító igent szerelmének, Jonathan Baillie természettudósnak, az esküvőre pedig exét, Vilmos herceget is meghívta. A Daily Mail szerint a kétgyerekes trónörökös az utolsó pillanatban döntött úgy, hogy mégis elmegy egykori barátnője nagy napjára, ám felesége, Katalin hercegné nélkül.

A rossz nyelvek szerint mindez már csak azért is furcsa, mert Vilmos zsúfolt napirendjébe nehezen fér bele egy ilyen döntés, tekintve, hogy királyi kötelezettségei mellett mentőpilótai feladatait is el kell látnia - ráadásul húsvét alkalmából családja, köztük Katalin hercegné is számít rá.