Hódi Pamela elárulta, mikorra tervezi az esküvőjét

esküvő Hódi Pamela TV2 eljegyzés leánykérés Édes Élet Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián már készül a lánykérésre, de folyamatos kétségekkel küzd a házassággal kapcsolatban. Ezzel szemben Pamela már azt is tudja, legkésőbb mikor állna oltár elé. 

Hódi Pamela egyre türelmetlenebb: elárulta, kitűzte a határidőt, amíg párjának oltár elé kell vezetnie őt.„A lánykérést Krisztiánra bízom, erről nem fantáziálok, viszont az esküvőt már elterveztem. Van egy végleges dátum: most 27 éves vagyok, 28 vagy 29 éves korom körül pedig szeretnék egy esküvőt, kicsit később egy kisfiút, és utána megnyugodnék" – szögezte le Pamela. Erről azonban Krisztiánnak is megvan a véleménye.

„Nem titkolom, hogy gyermekem édesanyját szeretném elvenni felségül, de a házasság intézményét körbe kell járni. Az érzelmi alaptöltöttség megvan, de mellette minden mást is meg kell vizsgálni" – fogalmazott Krisztán, aki azt is hozzátette nagy félsz van benne a házassággal kapcsolatban, mert abban nem két ember van, hanem kettejük családja is és egy rakás egyéb körülmény.

23 férj, 177 ezer szexpartner és 900 férfi egyetlen alkalommal - Ők a világ legnagyobb férfifalóihttp://www.life.hu/intim/20160326-ok-a-vilag-legnagyobb-ferfifaloi-23-ferj-177-ezer-szexpartner-es-900-ferfi-egyetlen-alkalommal.htmlHa már a múlt hónapban számba vettük a történelem legnagyobb nőcsábászait, itt az ideje, hogy a másik oldalnak is utánajárjunk: kik azok a nők, akik dokumentáltan annyi férfit fogyasztottak el életük során, amennyi másoknak csak a (rém)álmaiban fordulna elő. Intim--Levetkőzött a leghíresebb plus size modell, Ashley Grahamhttp://www.life.hu/intim/20160329-ashley-graham-plus-size-modell-levetkozott-a-maxim-magazinban.htmlA kerekded idomairól elhíresült szépség még férjét is bevonta a nagyon szexis fotózásba. IntimOrigoTinikamaty: Ha a többiek már szexeltek, akkor bizony én is akarokhttp://www.life.hu/intim/20160328-a-rap-zene-hatasara-igenis-korabban-kezdenek-szexelni-a-tinik.htmlA zenészek, a szülők és a média évtizedek óta vitatkoznak arról, hogy milyen hatással van a gyerekekre a szókimondó szövegekkel teli rap zene. Intim--Borral a kőkemény erekcióért? Így kell fenntartani az egészséges merevedésthttp://www.life.hu/intim/20160328-a-bogyos-gyumolcsok-es-a-citrusfelek-javithatjak-a-ferfiak-nemi-egeszseget.htmlA bogyófélékben, citrusfélékben és vörös borban található biokémiai anyagok segíthetnek a férfiaknak fenntartani az egészséges merevedést.IntimOrigoA Spice Girls tagja a lehető legpucérabbhttp://www.life.hu/intim/20160327-geri-halliwell-meztelen-fotoi.htmlMég a Spice Girls sikere előtti időszakból valóak azok a fotók, amelyek most kerültek elő Geri Halliwellről.Intim--Nem csak szexibbek, egészségesebbek is a borostás férfiakhttp://www.life.hu/intim/20160326-a-szakall-jot-tesz-az-egeszsegnek-vagyis-nem-csak-szexibbek-a-borostas-ferfiak.htmlKutatók szerint az arcszőrzetben található változatos baktériumflóra új antibiotikumok kifejlesztéséhez is hozzásegíthet bennünket. IntimAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.