Mindenkit becsapott! Csak reklámfogás volt Jessica Lowndes eljegyzése

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Mike Windle -
Jessica Lowndess Jon Lovitz eljegyzés rekámfogás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jól átejtette rajongóit a Beverly Hills 90210 sztárja: csak azért kamuzott eljegyzést az 58 éves Jon Lovitz-al, hogy reklámot csináljon nemrég megjelent videóklipjének. 

A 27 éves Jessica Lowndes jó ideje próbálja elhitetni rajongóival, hogy a nála közel 30 évvel idősebb kollégájával, Jon Lovitz komikussal randizik. A kanadai származású színésznő, akit a Beverly Hills 90210 című sorozatból ismerhetett meg a közönség, a napokban azzal a hírrel borzolta a kedélyeket, hogy igent mondott az 58 éves színésznek, és hamarosan feleségül megy hozzá.

Forrás: Instagram/Jessica Lowndes

A rajongók kétkedve fogadták az eljegyzés hírét, és nem is alaptalanul: a 27 éves színésznő-énekesnő a napokban jelentette meg legújabb zenei videóját, amelyben Lovitz is szerepel. Íme:

Jessica Lowndes később közösségi oldalain tisztázta rajongóival: csak a bolondozott, és a munkakapcsolaton kívül semmilyen intimebb viszonya sincs Lovitz-al.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.