esküvő házasság eljegyzés gyűrű Lady Gaga vőlegény Taylor Kinney
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyanús ékszert láttak csillogni az énekesnő és vőlegénye, Taylor Kinney ujján. Csak nem?

Taylor Kinney tavaly Valentin-napon jegyezte el a világhírű énekesnőt, Lady Gagát. A pár, akik 2011-ben találkoztak először Gaga egyik klipjének forgatásakor, eredetileg tavaly nyárra tervezték az esküvőjét, ám valamilyen oknál fogva egyre kevésbé lehetett remélni, hogy erre valaha sor is kerül.

Forrás: AFP/Kris Connor

Nos, úgy tűnik, titokban mégis megtörtént a dolog: a Shady Music Facts által közzétett képeken, amelyek az énekesnő 30. születésnapi partiján készültek, Gaga a hatalmas gyémánt helyett egy szolidabb karikagyűrűt választott szereléséhez, miközben párja, Taylor Kinney ujján is megjelent az a bizonyos ékszer - pont ott, ahol egy megnősült férfinek hordania kell szerelme zálogát.

Egyelőre azonban egyikük sem nyilatkozott a dologról.

Mi már tudjuk, mit visel majd az esküvőjén Lady Gaga

Húsruha, holdjáróval vetekedő cipők, őrült parókák és anyaszült meztelenül tartott koncertek – ez mind Lady Gaga, egyetlen személyben. De vajon meddig merészkedik el a hamarosan soron következő esküvőjén napjaink egyik legellentmondásosabb előadóművésze, ha a menyasszonyi ruhájáról van szó? Most összegyűjtöttünk 8 darabot, amelyek szóba jöhetnek a nagy napon - a Life.hu cikkéért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.