Gyanús ékszert láttak csillogni az énekesnő és vőlegénye, Taylor Kinney ujján. Csak nem?

Taylor Kinney tavaly Valentin-napon jegyezte el a világhírű énekesnőt, Lady Gagát. A pár, akik 2011-ben találkoztak először Gaga egyik klipjének forgatásakor, eredetileg tavaly nyárra tervezték az esküvőjét, ám valamilyen oknál fogva egyre kevésbé lehetett remélni, hogy erre valaha sor is kerül.

Forrás: AFP/Kris Connor

Nos, úgy tűnik, titokban mégis megtörtént a dolog: a Shady Music Facts által közzétett képeken, amelyek az énekesnő 30. születésnapi partiján készültek, Gaga a hatalmas gyémánt helyett egy szolidabb karikagyűrűt választott szereléséhez, miközben párja, Taylor Kinney ujján is megjelent az a bizonyos ékszer - pont ott, ahol egy megnősült férfinek hordania kell szerelme zálogát.

Egyelőre azonban egyikük sem nyilatkozott a dologról. 

Mi már tudjuk, mit visel majd az esküvőjén Lady Gaga
Húsruha, holdjáróval vetekedő cipők, őrült parókák és anyaszült meztelenül tartott koncertek – ez mind Lady Gaga, egyetlen személyben. De vajon meddig merészkedik el a hamarosan soron következő esküvőjén napjaink egyik legellentmondásosabb előadóművésze, ha a menyasszonyi ruhájáról van szó? Most összegyűjtöttünk 8 darabot, amelyek szóba jöhetnek a nagy napon - a Life.hu cikkéért kattints ide!