A hírek szerint lesz mit várni júliusban: ekkor áll oltár elé a frissen eljegyzett popikon.

Immár egy hete, hogy Taylor Kinney feltette a nagy kérdést szerelmének, Lady Gagának, aki örömmel mondott igent színész kedvesének. A csodaszép eljegyzési gyűrűjét ide kattintva nézheted meg! Most pedig, ahogyan a 28 éves énekesnő forrásai is megerősítették, boldogan vetette bele magát az esküvőszervezésbe.

Forrás: AFP/Kris Connor

Persze, ahogy az extravagáns stílusáról elhíresült sztárt ismerjük, biztosan valami hatalmas durranásra számíthatunk a nagy napon, amelyet nem is olyan soká, júliusban fog tartani a jegyespár. A hírek szerint Gaga malibui kastélyában lesz az esküvő, amelyet az énekesnő „a mennyországhoz lévő legközelebbi helyként" emleget. Ha minden igaz, itt fog elhangozni Gaga által már többször énekelt Cheek to Cheek című szám, amelyet Kinneyvel együtt fognak előadni. 

A vendéglistájuk szerint nem számíthatunk szűk körű esküvőre: a családtagokon és közeli barátokon kívül olyan hírességek is ott szerepelnek a meghívottak között, mint Donatella Versace és Kelly Osbourne.

Láttad már Lady Gaga Oscar-ruháját?
Erről beszél most mindenki! Az énekesnő volt a filmes díjátadó egyik házigazdája, így neki is ott volt a helye a vörös szőnyeg forgatagában – ám ruhája nem éppen úgy sült el, ahogyan (valószínűleg) tervezte. Kattints ide!