Így készül az esküvőjére Lady Gaga – Részletek!

Forrás: AFP/Kris Connor -
esküvő lista eljegyzés popénekesnő Malibu vendég kastély Lady Gaga szervezés készülődés Taylor Kinney részlet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hírek szerint lesz mit várni júliusban: ekkor áll oltár elé a frissen eljegyzett popikon.

Immár egy hete, hogy Taylor Kinney feltette a nagy kérdést szerelmének, Lady Gagának, aki örömmel mondott igent színész kedvesének. A csodaszép eljegyzési gyűrűjét ide kattintva nézheted meg! Most pedig, ahogyan a 28 éves énekesnő forrásai is megerősítették, boldogan vetette bele magát az esküvőszervezésbe.

Forrás: AFP/Kris Connor

Persze, ahogy az extravagáns stílusáról elhíresült sztárt ismerjük, biztosan valami hatalmas durranásra számíthatunk a nagy napon, amelyet nem is olyan soká, júliusban fog tartani a jegyespár. A hírek szerint Gaga malibui kastélyában lesz az esküvő, amelyet az énekesnő „a mennyországhoz lévő legközelebbi helyként" emleget. Ha minden igaz, itt fog elhangozni Gaga által már többször énekelt Cheek to Cheek című szám, amelyet Kinneyvel együtt fognak előadni.

A vendéglistájuk szerint nem számíthatunk szűk körű esküvőre: a családtagokon és közeli barátokon kívül olyan hírességek is ott szerepelnek a meghívottak között, mint Donatella Versace és Kelly Osbourne.

Láttad már Lady Gaga Oscar-ruháját?

Erről beszél most mindenki! Az énekesnő volt a filmes díjátadó egyik házigazdája, így neki is ott volt a helye a vörös szőnyeg forgatagában – ám ruhája nem éppen úgy sült el, ahogyan (valószínűleg) tervezte. Kattints ide!
Antal Timi kitűzte az esküvője napját http://www.life.hu/bulvar/20150212-antal-timi-kituzte-eskuvoje-napjat-2018-08-08-an.htmlKülönleges napra tűzte ki esküvője dátumát Antal Timi, akinek tavaly a Szigeten kérte meg a kezét kedvese.TV + Bulvár--Frigy van készülőben? Völgyi Zsuzsi esküvői ruhát nézegetetthttp://www.life.hu/intim/20150205-volgyi-zsuzsi-enekesno-a-tv2-sztarban-sztar-musor-szereploje-eskuvoi-ruhat-nezegetett-parjaval.htmlVölgyi Zsuzsi és szerelme, Gábor az esküvő-kiállításon súgva-búgva nézegették a gyönyörű ruhakölteményeket. Vajon küszöbön az esküvő?Intim--Szarka járt a Story-gálán – értékes tárgyakat loptak a vendégektőlhttp://www.life.hu/bulvar/20150209-a-16-story-otcsillag-dijatado-galan-megloptak-a-vendegeket-sagi-szilard-kabatja-kokeny-roland.htmlBombariadó, hamar lelépő celebek és lopások – nem zárult jó leltárral a 16. Story Ötcsillag Díjátadó Gála.TV + Bulvár--Lady Gaga swingben nyomjahttp://www.life.hu/ez-zsir/20141126-karacsonyi-swingvideot-keszitett-lady-gaga-es-tony-bennet.htmlKarácsonyi videóval örvendeztette meg rajongóit, na és a swing szerelmeseit Lady Gaga. Partnere a jazz királya, Tony Bennet, akivel egy nemzetközi áruházlánc karácsonyi reklámfilmjét forgatták le.Ez Zsír!--Az első fotók Johnny Depp esküvőjéről! Hátán kivágott ruhában ment férjhez Amber Heardhttp://www.life.hu/intim/20150217-az-elso-fotok-johnny-depp-es-amber-heard-eskuvojerol.htmlTudtuk, hogy megtörtént, láttuk már a helyszínt is, és most VÉGRE, itt vannak az első képek Johnny Depp és Amber Heard esküvőjéről.Intim--Rihanna habcsóknak, Lady Gaga sellőnek öltözött - Ki volt a legszebb a 2015-ös Grammy-gálán?http://www.life.hu/trend/20150209-sztarok-es-ruhaik-a-2015-os-grammy-gala-voros-szonyegen.htmlMár napokkal ezelőtt találgattunk, vajon villant-e idén Rihanna, botrányos szerelésben érkezik-e Lady Gaga, és hogy vajon ki lesz a legjobban öltözött sztár. Most megmutatjuk a 2015-ös Grammy-díjátadó legszebbjeit - is.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.