Eljegyezték Lady Gagát – Nézd meg a hatalmas gyémántgyűrűjét!

Forrás: AFP/Larry Busacca -
eljegyzés forgatás lánykérés Valentin-nap gyémántgyűrű szerelem randi Lady Gaga Instagram Taylor Kinney szív
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Annyira klisé, de valóban így történt: az extravagáns énekesnő kezét éppen Valentin-napon kérte meg színész kedvese, Taylor Kinney.

Ennél jobban aligha sikerülhetett volna Lady Gaga Valentin-napja. Az énekesnő Instagram-oldalán dicsekedett el a hírrel, miszerint egy hatalmas, szív alakú gyémántgyűrűt kapott szerelmétől, Taylor Kinneytől.

Forrás: AFP/Larry Busacca
Forrás: Instagram/Lady Gaga

A 28 éves énekesnő 2011-ben találkozott Kinneyvel a You & I című videoklipje forgatásán, ahol ironikus módon az volt a feladata, hogy édesanyja esküvői ruhájában játssza el, mennyire odáig van a férfiért. A pár nem sokkal később randizni kezdett, egy rövid különválásukat leszámítva azóta is együtt vannak.

A világ leghíresebb eljegyzési gyűrűi

Marilyn Monroe óta minden lány tudja, hogy a gyémántok a lányok legjobb barátai. A Life.hu ITT járt utána annak, kik voltak azok a férfiak, akik nem sajnáltak gigantikus összegeket költeni szerelmük megpecsételésére.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.