Annyira klisé, de valóban így történt: az extravagáns énekesnő kezét éppen Valentin-napon kérte meg színész kedvese, Taylor Kinney.

Ennél jobban aligha sikerülhetett volna Lady Gaga Valentin-napja. Az énekesnő Instagram-oldalán dicsekedett el a hírrel, miszerint egy hatalmas, szív alakú gyémántgyűrűt kapott szerelmétől, Taylor Kinneytől.

Forrás: AFP/Larry Busacca

Igen, épp arra az ujjára és igen, éppen azzal a kérdéssel. „Ő a szívét adta nekem Valentin-napom, én pedig igent mondtam!" – így szól a képaláírás, amellyel maga Gaga erősítette meg a nagy hírt. Mutatjuk a képet:

Forrás: Instagram/Lady Gaga

A 28 éves énekesnő 2011-ben találkozott Kinneyvel a You & I című videoklipje forgatásán, ahol ironikus módon az volt a feladata, hogy édesanyja esküvői ruhájában játssza el, mennyire odáig van a férfiért. A pár nem sokkal később randizni kezdett, egy rövid különválásukat leszámítva azóta is együtt vannak.

„Ő az igazi. Hogy honnan tudom? Csak egy megérzés" – nyilatkozta korábban az énekesnő. Kíváncsian várjuk, milyen esküvővel fog előrukkolni: botrányos szereléseit és polgárpukkasztó előadásait ismerve nem lepődnénk meg semmin... 

A világ leghíresebb eljegyzési gyűrűi
Marilyn Monroe óta minden lány tudja, hogy a gyémántok a lányok legjobb barátai. A Life.hu ITT járt utána annak, kik voltak azok a férfiak, akik nem sajnáltak gigantikus összegeket költeni szerelmük megpecsételésére.