Kim Kardashian és Kanye West házasságát új házuk sem menti meg

házasság válság Kanye West kim kardashian kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztápár új otthonra lelt, de a hatalmas kastélyban sem találják boldogságukat. Eddig Kim édesanyja segített elsimítani a vitákat, ám a költözéssel minden megváltozott.

Nem csoda, hogy Kim Kardashiannél betelt a pohár. Férje egyre kiszámíthatatlanabbul viselkedik, és már nincs is ott mellette az anyja, aki eddig próbálta a békéltető szerepét betölteni, amíg a West család az ő házában lakott.

Forrás: AFP/Mike Coppola

A hirtelen költözés csak még több kárt okozott az amúgy is ingatag lábakon álló kapcsolatukban. Kanye West magára öltötte a parancsnok szerepét, felesége pedig úgy érzi, hogy teljesen magára maradt. Távol került a testvéreitől, de legfőképp az anyja hiánya viseli meg, aki mindig segített neki.

Nemcsak a gyerekekre vigyázott, de a két fiatal között lévő feszültségeket is próbálta elsimítani. Kim most teljesen kétségbeesett, hiszen egyedül maradt két gyerekkel és egy instabil férjjel.

"Ha más nincs, kiveszem idő előtt" - Férfivallomások a gumi óvszerről (18+)http://www.life.hu/intim/20160403-a-pasik-es-a-gumi-ferfivallomasok-az-ovszerrol-kondomrol-ruhellem-a-tudatot-hogy-ratapad.htmlMáig a legelterjedtebb védelem a nem kívánt terhesség és a nemi betegségek ellen is, egyre kényelmesebb és minőségibb verziókkal állnak elő a gyártók, a pasik viszonya az óvszerhez mégis minimum ellentmondásos. Miért utálják, és miért nem, ki hogyan van vele? Megkérdeztünk néhány férfiút a témáról. Intim--Drew Barrymore: "A válás után is megy tovább az élet"http://www.life.hu/intim/20160404-drew-barrymore-harom-ev-utan-elvalik-a-szineszno-eloszor-nyilatkozott-az-ugyben.htmlA színésznő és férje, Will Kopelman három év után válnak el egymástól. A sztár egy tengerentúli magazinnak őszintén nyilatkozott az érzéseiről. Intim--Smink nélkül szörnyen néz ki a 21 éves plasztikkirálynő, Courtney Stoddenhttp://www.life.hu/intim/20160404-courtney-stodden-smink-nelkul-nem-hasonlit-onmagara-szornyen-nez-ki-instagramra-feltoltott-kepen.htmlA celeb nem először mutatta meg magát meztelenül, viszont kivételesen most az arca volt teljesen pucér. IntimOrigoMeztelenül élvezi a hullámokat Palvin Barbi modell barátnőjehttp://www.life.hu/intim/20160404-stella-maxwell-modell-palvin-barbara-baratnoje-meztelenul-pozol-a-tengerben.htmlStella Maxwell újra bevetésen: a Victoria's Secret modell ismét egy szál semmiben köszönt be Instagram-oldalán a követői legnagyobb örömére. Intim--Kéthüvelyű nő, kloákás lány, kétszerszámú férfi - Furcsa szexuális rendellenességekhttp://www.life.hu/intim/20160403-nemi-szervi-rendellenesseggel-szuletett-emberek.htmlAz orvosok sokféle rendellenességgel találkoznak munkájuk során, de léteznek olyanok, amiken ők is igazán meglepődnek. IntimThinkstockMolnár Andit eljegyeztékhttp://www.life.hu/intim/20160403-molnar-andit-eljegyeztek.htmlA gyönyörű táncosnő hamarosan feleség lesz! Molnár Andit eljegyezte párja.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.