Kulcsár Edina: „Nagyon nehéz megtalálni a tökéletes párt"

párkapcsolat szépségkirálynő szerelem Kulcsár Edina pár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szépségkirálynő az ideális párkapcsolatról lamentálgatott közösségi oldalán és kifejtette, mi kell ahhoz, hogy betoppanjon az életünkbe az igazi társ.

Kulcsár Edina újra szerelmes és úgy gondolja, Andris személyében olyan párra lelt, akit teljes mértékben neki szánt a sors. A TV2 műsorvezetője azt is kifejtette, mi kell, ahhoz, hogy jól működjön egy párkapcsolat.

Kulcsár Edina és párja Andris Fotó: Krisztina Jakab Photography

„Sokan panaszkodnak, hogy nagyon nehéz megtalálni a tökéletes párt. Ezzel kapcsolatosan az első felmerülő kérdés bennem, hogy létezik egyáltalán a tökéletes? Szerintetek létezik?! Az én meglátásom szerint, sokan saját magukkal nincsenek kibékülve, és kompenzálásképpen keresik azt, aki mindenben jó/ügyes/sikeres... ! De ne áltassuk magunkat, ilyen nincs! (Illetve bocsánat! Én találtam egy ilyen férfit!) Viccet félre téve, szerintem attól lesz jó és harmonikus egy kapcsolat, hogy ha ki tudjuk egészíteni egymást! Egy dolgot nagyon fontos észben tartani, amíg magunkkal nem vagyunk kibékülve, addig a boldogság sem fog olyan könnyen ránk találni!" – írta Edina.

ÉNB Alexa nyálcsorgatós szerelésben pózolthttp://www.life.hu/intim/20160401-enb-alexa-az-rtl-klub-ejjel-nappal-budapest-sztarja-nyalcsorgatos-szerelesben-pozolt.htmlAz Éjjel-Nappal Budapest sztárja, a pénteki napot egy hatalmas dekoltázzsal és dögös dominaszerkóval indította. Intim--Vaginafalat készített egy művészhttp://www.life.hu/intim/20160401-vaginafalat-keszitett-egy-muvesz-jamie-mccartney.htmlJamie McCartney vaginatípusokat mintázott és nyolc méter hosszú falat épített belőlük - 400 női nemi szerv ékeskedik rajta. IntimThinkstockLiptai Claudia életében nincs napirenden az eljegyzéshttp://www.life.hu/intim/20160331-liptai-claudia-a-tv2-musorvezetojenek-eleteben-nincs-napirenden-az-eljegyzes.htmlAz a hír röppent fel, hogy a műsorvezető eljegyzése elmaradt. Claudia viccesen mesélte el, mi az igazság. Intim--Kevés ideje jut barátnőjére Peter Srámeknek - Mi lesz így a kapcsolatukkal?http://www.life.hu/intim/20160330-peter-sramek-enekes-a-tv2-nagy-duett-szereploje-alig-tud-talalkozni-baratnojevel.htmlAz énekesnek rengeteg fellépése van, és már a Nagy Duett próbái is elkezdődtek, ezért nagyon kevés ideje jut szerelmére. Intim--Csomor Ági hét év után párra vágyikhttp://www.life.hu/intim/20160310-csomor-agi-az-rtl-klub-baratok-kozt-sztarja-het-ev-utan-parra-vagyik.htmlA Barátok közt Nikolja úgy érzi, újra nyitott egy párkapcsolatra, és bízik benne, hogy hamarosan eltalálja Ámor nyila. IntimRTLKLUBCsobot Adél szerelmesen bújt Istenes Bencéhezhttp://www.life.hu/intim/20160310-csobot-adel-enekesno-szerelmesen-bujt-parjahoz-istenes-bencehez-az-rtl-klub-musorvezetojehez.htmlA várandós énekesnő édesen ölelgette szerelmét, aki egy szelfin örökítette meg az intim pillanatot. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.