A szépségkirálynő az ideális párkapcsolatról lamentálgatott közösségi oldalán és kifejtette, mi kell ahhoz, hogy betoppanjon az életünkbe az igazi társ.

Kulcsár Edina újra szerelmes és úgy gondolja, Andris személyében olyan párra lelt, akit teljes mértékben neki szánt a sors. A TV2 műsorvezetője azt is kifejtette, mi kell, ahhoz, hogy jól működjön egy párkapcsolat.

Kulcsár Edina és párja AndrisFotó: Krisztina Jakab Photography

„Sokan panaszkodnak, hogy nagyon nehéz megtalálni a tökéletes párt. Ezzel kapcsolatosan az első felmerülő kérdés bennem, hogy létezik egyáltalán a tökéletes? Szerintetek létezik?! Az én meglátásom szerint, sokan saját magukkal nincsenek kibékülve, és kompenzálásképpen keresik azt, aki mindenben jó/ügyes/sikeres... ! De ne áltassuk magunkat, ilyen nincs! (Illetve bocsánat! Én találtam egy ilyen férfit!) Viccet félre téve, szerintem attól lesz jó és harmonikus egy kapcsolat, hogy ha ki tudjuk egészíteni egymást! Egy dolgot nagyon fontos észben tartani, amíg magunkkal nem vagyunk kibékülve, addig a boldogság sem fog olyan könnyen ránk találni!" – írta Edina.