Az élet nem kiszámíthatatlan események tragikus sorozata, sokkal inkább korábbi döntéseink és tetteink következménye. Időnként a saját gyengeségeink foglyai vagyunk, és hagyjuk magunkat elcsábulni azzal a titkolt reménnyel, hogy mi leszünk a kivétel, aki erősíti a szabályt. 

„Nagyon rossz házasságban élnek évek óta. A mostani párja rosszul kezeli, és rosszul szereti őt, de én jól fogom. Ezt ő is érzi. Ugyan titokban, de hónapok óta együtt vagyunk, és már csak egy kis időt kell így kibírnunk. Értem ott fogja hagyni a családját.” 
Forrás: Dreamstime

Nem. Nem fogja. Az ilyesmit általában mindenki átlátja, kivéve a dráma szereplői. Nyugodj meg, ha nem te lennél az egyik főszereplő, te is látnád. Attól, hogy egy majomra szmokingot adnak, még majom marad. Tudod, vannak emberek, akikkel lehetetlen párkapcsolatra lépni. 

A lehetetlent a gyerekek jelentik, vagy az a férj, illetve feleség, akit 
nem lehet elhagyni, mert annyira gyámoltalan, annyira beteg, annyira félelmetes, annyira bosszúálló vagy annyira gazdag. De lehet, hogy te leszel a kivétel...  
Forrás: Pilát Gábor
A szerzőről
A "Tabuk nélkül a párkapcsolatról" közösséget azzal a céllal hoztam létre, hogy a tapasztalataim alapján támogatást, segítséget nyújtsak azoknak a pároknak és párjukat kereső embereknek, akik minőségi élet megélésére törekszenek, legyen az párkapcsolat, munka, gyereknevelés vagy önmagunk megtalálása a világban.

Facebook/Tabuk nélkül a párkapcsolatról