Férjhez megy Hilary Swank! - Megmutatta az eljegyzési gyűrűjét

Hillary Swank színésznő házasság eljegyzési gyűrű
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hilary Swank nem pazarolja az időt, mindössze egy év után eljegyezte szerelme, az egykori profi teniszjátékos, Ruben Torres.

A színésznő és kedvese, az egykori profi teniszjátékos, a 35 éves Ruben Torres egy éve jöttek össze, és úgy tűnik, hogy nagyon jól megvannak, mivel nemrég Swank bejelentette a Facebookon, hogy szerelme eljegyezte.

Forrás: Instagram / Hilary Swank

A színésznő csak annyit árult el, hogy Ruben egy kiránduláson kérte meg a kezét, a napokban pedig lencsevégre kapták a győnyörű színésznőt, amint Hollywodban sétálgat, az óriási ékszerrel az ujján. A képeket megnézheted itt!

Hilary Swank egy nehéz időszakon van túl

Az Oscar-díjas színésznő egyszer már volt férjnél, 1997 ás 2007 között Chad Lowe felesége volt. A válás után Hilary összeomlott, majd első dolga volt eladni az exével közös otthonukat. A teljes cikket itt elolvashatod!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.