Válása után eladja 2 milliárd forintot érő házát Hilary Swank - képekkel

Hilary Swank ház színésznő lakóhely válás eladó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Teljesen átalakítja életét válása után Hilary Swank. A színésznő - hogy szabaduljon emlékeitől - megválik 2 milliárd forint értékű nyaralójától.

Úgy tűnik, új lakóhelyet keres két Oscar-díjának Hilary Swank, aki néhány hónapja kimondott válása után új életet kezd. A sztár minden erejével a továbblépésre koncentrál, ezért is válik meg Los Angelesben található, 9,5 millió dollár, vagyis több mint 2 milliárd forint értékű nyári rezidenciájától.

AFP, www.themls.com
AFP, www.themls.com

Kattints a képre és nézd meg a házat kívül-belül!

A hat hálószobás, saját moziteremmel, medencével és spával felszerelt ház Los Angeles sztárok által kedvelt Pacific Palisades nevű részén található. A csodálatos mediterrán otthont Hilary 2007 márciusában, előző válása után nem egészen egy évvel vette, és akkor azt remélte, hogy élete végéig ott tölti majd a pihenésre szánt idejét. Csakhogy az előző házassága és volt férjével kapcsolatos jó és rossz élményei most arra kényszerítik, hogy új otthon után nézzen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.