Kipróbálta a menstruációs bugyit! Íme, az eredmény

Forrás: Getty Images/iStockphoto/Terex -
tampon menstruáció menstruációs bugyi vérzés betét ciklus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Van, aki a tamponra, van, aki a betétre esküszik, de azzal bizonyára mindenki egyetért, hogy egyik sem a legkényelmesebb megoldás. A menstruációs bugyik viszont mindent megváltoztathatnak!

Sokan egyszerűen ódzkodnak a tampontól, mások pedig a betétben úgy érzik magukat, mintha pelenkában lennének. Nem kényelmes, ráadásul mindenhova magunkkal kell cipelnünk a szükséges kellékeket, és jaj annak, aki elfelejti! Éppen ezért rukkolt elő néhány éve valaki a menstruációs bugyi ötletével, ami képes felszívni több tamponnyi vért, így csak reggel és esete kell cserélnünk!

Képünk illusztráció Forrás: Getty Images/iStockphoto/Terex

Praktikusnak hangzik, mégis feledésbe merült a találmány, de most végre újra előtérbe került. Elizabeth Denton egy hétig használta ezt a bugyit, - ami egyáltalán nem olyan érzés, mint betétet hordani, mérföldekkel kényelmesebb - és megosztotta a tapasztalatait. Azt írja, hogy ő egyszerűen megszállottja lett ennek a bugyinak, számára bevált. Óriási megkönnyebbülés, hogy nem kell aggódni és mindig figyelni. Ráadásul nem marad szemét utána!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.