Van, aki a tamponra, van, aki a betétre esküszik, de azzal bizonyára mindenki egyetért, hogy egyik sem a legkényelmesebb megoldás. A menstruációs bugyik viszont mindent megváltoztathatnak!

Sokan egyszerűen ódzkodnak a tampontól, mások pedig a betétben úgy érzik magukat, mintha pelenkában lennének. Nem kényelmes, ráadásul mindenhova magunkkal kell cipelnünk a szükséges kellékeket, és jaj annak, aki elfelejti! Éppen ezért rukkolt elő néhány éve valaki a menstruációs bugyi ötletével, ami képes felszívni több tamponnyi vért, így csak reggel és esete kell cserélnünk!

Képünk illusztrációForrás: Getty Images/iStockphoto/Terex

Praktikusnak hangzik, mégis feledésbe merült a találmány, de most végre újra előtérbe került. Elizabeth Denton egy hétig használta ezt a bugyit, - ami egyáltalán nem olyan érzés, mint betétet hordani, mérföldekkel kényelmesebb  - és megosztotta a tapasztalatait. Azt írja, hogy ő egyszerűen megszállottja lett ennek a bugyinak, számára bevált. Óriási megkönnyebbülés, hogy nem kell aggódni és mindig figyelni. Ráadásul nem marad szemét utána!