5 dolog, amit nem tudtál Céline Dionról és René Angélilről

Forrás: AFP/2010 Getty Images/Larry Busacca -
házasság párkapcsolat Céline Dion szerelem René Angélil énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A napokban lesz három hónapja, hogy a többszörös Grammy-díjas énekesnő elveszítette szeretett férjét és egyben menedzserét, René Angélilt. Íme, öt kevésbé ismert tény Céline Dion és René Angélil szerelmének kezdetéről, közös munkájukról és házasságukról.

René Angélilnek már két családja is volt, mielőtt elvette feleségül Céline Diont

Céline Dion mindössze 12 évesen találkozott először az akkor 38 éves zenei menedzserrel, aki rögtön meglátta benne a tehetséget. René Angélil ekkor még házasságban élt második feleségével, Manon Kirouac kanadai popénekesnővel, akitől két gyermeke született. Első feleségét, Denyse Duquette-et 1966-ban vette el, tőle született legidősebb fia, Patrick.

Forrás: AFP/2010 Getty Images/Larry Busacca

Elég szokatlan helyeken telepedtek le

Céline Diont a szerződése Las Vegasba kötötte hosszú időre, ezért az énekesnő és férje itt vásároltak egy hatalmas villát, hogy René egészségi állapota miatt minél kevesebbszer kelljen utazniuk. Ezen kívül a kanadai Montréalban és a floridai Jupiterben is van ingatlanjuk.

Céline Dion és René Angélil külön-külön is sokat érnek

Az énekesnő hozzávetőlegesen

630 millió dollárt, vagyis körülbelül 172 milliárd forintnak megfelelő összeget ér.

Férjének sem kell szégyenkeznie: vagyonát körülbelül 400 millió dollárra, vagyis 109 milliárd forintra becsülik.

Forrás: AFP/Getty Images/John Shearer

Több közös vállalkozásuk is van

Céline Dion és René Angélil a Nickels Delicatessen üzletnek és a Nickels Grill & Bar nevű étteremnek a tulajdonosai, illetve övék a montréali Le Mirage Golf Club és a Pure nevű éjszakai bár, amely a Las Vegas-i Caesar's Palace-ben található. Céline emellett sok más sztárhoz hasonlóan a saját nevével fémjelzett parfümöket és más egyéb termékeket is készíttetett.

Meddőségi problémákkal küzdöttek

Hét lombikbébi programot és egy vetélést vészeltek át együtt, mire az énekesnőnek sikerült teherbe esnie, és 2001-ben megszületett első fiuk, René-Charles Dion Angélil. A sztárpár két legkisebb gyermeke, Eddy és Nelson 2010 októberében látták meg a napvilágot.

Együtt meztelenkedett Emily Ratajkowski és Kim Kardashianhttp://www.life.hu/intim/20160331-kim-kardashian-valosagshow-sztar-es-emily-ratajkowski-modell-felmeztelenul-szelfizett.htmlA hatalmasat robbant meztelen szelfije után Kim Kardashain újabb gyöngyszemmel lepte meg rajongóit Instagram-oldalán - ezúttal a félmeztelenre vetkőzött modell-színésznővel együtt pucérkodott. Intim--Máris rátalált a szerelem a válófélben lévő Drew Barrymore-rahttp://www.life.hu/intim/20160412-drew-barrymore-szineszno-chris-miller-producerrel-randizott.htmlMég csak néhány napja jelentette be szakítását, a Charlie angyalai és Az 50 első randi színésznője a hírek szerint már új férfi mellett vigasztalódik. Intim--Meztelenül élvezi a hullámokat Palvin Barbi modell barátnőjehttp://www.life.hu/intim/20160404-stella-maxwell-modell-palvin-barbara-baratnoje-meztelenul-pozol-a-tengerben.htmlStella Maxwell újra bevetésen: a Victoria's Secret modell ismét egy szál semmiben köszönt be Instagram-oldalán a követői legnagyobb örömére. Intim--Meghatódott exbarátnője esküvőjén Vilmos herceghttp://www.life.hu/intim/20160330-vilmos-herceg-exbaratnoje-jessica-craig-eskuvojen-vett-reszt-felesege-katalin-hercegne-nelkul.htmlA trónörökös eleget tett egykori szerelme, Jessica Craig meghívásának, és felesége, Katalin hercegné és két gyermeke nélkül vett részt kamaszkori barátnője esküvőjén. Intim--Szerelmi háromszögbe keveredett az Alkonyat sztárja, Kristen Stewarthttp://www.life.hu/intim/20160329-kristen-stewart-szineszno-szerelmi-haromszogbe-keveredett.htmlA színésznő jelenlegi kedvese többször is randizgatott a sztár előző kedvesével, Robert Pattinsonnal. A hírek szerint bár nem volt meg az összhang, a pár így is sokat találkozgatott. Intim--Jessica Simpson hatalmas mellei bevették a mexikói tengerpartothttp://www.life.hu/intim/20160331-jessica-simpson-szineszno-es-enekesno-hatalmas-mellei-megerkeztek-mexikoba.htmlAmerika kedvenc színésznő-énekesnője elképesztő alakkal érkezett meg jól megérdemelt pihenésére. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.