5 jel, ami arra utal, hogy nem tetszel a pasinak eléggé

Forrás: Thinkstock -
Flört beszélgetés udvariasság kedvesség randi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A férfiakon is nehéz eligazodni, főként, ha randizásról van szó. Néha nem tudni, hogy a kedves megjegyzések mögött milyen szándék lapul. Csupán udvariasság, vagy többet akar? Ha ezeket a jeleket tapasztalod, biztos lehetsz benne, hogy nem flörtről van szó!

Csak semmi erotika

Ha minden szexuális témát kínosan kerül, vagy egyből eltereli róla a beszélgetést, akkor 100 százalékig biztos lehetsz benne, hogy csak beszélgetni akar veled.

Úgy bókol, ahogy a húgának



Ha csak olyan megjegyzéseket kapsz tőle, hogy “nagyon aranyos vagy” vagy éppen olyan semleges jelzőkkel illet téged, hogy “kedves lány”, akkor ott biztos, hogy nincs semmi szenvedély, vagy érzelem!

Forrás: Thinkstock

Nem igazán kezdeményez üzenetváltást

Ha mindenre válaszol, amit írsz neki, de ő korántsem töri magát azért, hogy hosszabb beszélgetéseket kezdeményezzen, akkor bizony, őt nem nagyon érdekled.

Nincs érintés

Hiába próbálsz közelebb kerülni hozzá fizikailag, ő mindig kitér? Ha szereti megtartani az udvarias távolságot, és még véletlenül sem karol át, vagy ér hozzád, az egyet jelent: nem vonzódik hozzád.

Langyos beszélgetés



Az időjárásról csevegtek, esetleg a bevásárlólistáról, de semmi mély, vagy személyes téma nem kerül elő, legalábbis ő biztosan nem beszél neked a magánéletéről, hiába is próbálod faggatni. Ha így viselkedik, akkor tutira nem kellesz neki eléggé.

Schobert Norbi szemmel tartja Réka és Pintér Tibi kettősét?http://www.life.hu/intim/20160413-schobert-norbi-fitnesz-guru-szemmel-tartja-rubint-reka-es-pinter-tibi-kettoset-a-tv2-nagy-duett.htmlA házaspár női tagja A Nagy Duett vasárnapi adására gyakorol Pintér Tiborral, amelyben a Dirty Dancing egyik betétdalát éneklik. Rékának egy szerelmes jelenetet kell majd eljátszania a színésszel, de Norbi sem lesz tétlen. IntimOrigoVibrátort vásárolna kislányainak egy anyuka, hogy később "észbontóakat szexelhessenek"http://www.life.hu/intim/20160413-stephanie-land-ujsagiro-vibratort-vasarolna-8-es-1-eves-kislanyainak.htmlA kétgyerekes édesanya napokban megjelent cikke hatalmas felháborodást okozott az egész interneten. IntimOrigoUgrott a válás? Exférjétől terhes a válófélben lévő Megan Foxhttp://www.life.hu/intim/20160413-megan-fox-szineszno-egykori-ferjetol-brian-austin-greentol-varja-harmadik-gyermeket.htmlA színésznő és egykori férje, Brian Austin Green folyamatban lévő válása a hírek szerint csúszni fog: Megan Fox ugyanis tőle várja harmadik gyermekét. Intim--Ezért ment tönkre Scarlett Johansson és Ryan Reynolds házassága?http://www.life.hu/intim/20160413-scarlett-johansson-interjuban-vallott-a-parkapcsolatok-nehezsegeirol-sajat-tapasztalatai-alapjan.htmlA szépséges színésznő nemcsak egykori férjéről, hanem több korábbi kapcsolatáról is beszélt, méghozzá elég őszintén! Intim--Szeretné látni kollégái péniszét a Trónok harca sztárjahttp://www.life.hu/intim/20160413-a-tronok-harca-sztarja-emilia-clarke-a-daenerys-targaryent-alakito-szineszno-az-osszes-helyes-pasi.html Egyik helyes színész sem maradna ki a pucérkodásból, ha Emilia Clarke elképzelése valóra válna. IntimOrigoKiborultak a rajongók Elvis Presley unokájának szexi felvételein http://www.life.hu/intim/20160412-riley-keough-szexi-fehernemuben-elvis-presley-unokaja-a-rajongok-kibuktak-video.htmlA 26 éves színésznő legújabb szerepében egy call-girlt alakít, aki nem szégyenlős a kamerák előtt. Több rajongója viszont ezt nem nézte jó szemmel. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.