A férfiakon is nehéz eligazodni, főként, ha randizásról van szó. Néha nem tudni, hogy a kedves megjegyzések mögött milyen szándék lapul. Csupán udvariasság, vagy többet akar? Ha ezeket a jeleket tapasztalod, biztos lehetsz benne, hogy nem flörtről van szó!

Csak semmi erotika

Ha minden szexuális témát kínosan kerül, vagy egyből eltereli róla a beszélgetést, akkor 100 százalékig biztos lehetsz benne, hogy csak beszélgetni akar veled.

Úgy bókol, ahogy a húgának
Ha csak olyan megjegyzéseket kapsz tőle, hogy “nagyon aranyos vagy” vagy éppen olyan semleges jelzőkkel illet téged, hogy “kedves lány”, akkor ott biztos, hogy nincs semmi szenvedély, vagy érzelem!

Forrás: Thinkstock

 Nem igazán kezdeményez üzenetváltást  

Ha mindenre válaszol, amit írsz neki, de ő korántsem töri magát azért, hogy hosszabb beszélgetéseket kezdeményezzen, akkor bizony, őt nem nagyon érdekled.

Nincs érintés

Hiába próbálsz közelebb kerülni hozzá fizikailag, ő mindig kitér? Ha szereti megtartani az udvarias távolságot, és még véletlenül sem karol át, vagy ér hozzád, az egyet jelent: nem vonzódik hozzád.

Langyos beszélgetés
Az időjárásról csevegtek, esetleg a bevásárlólistáról, de semmi mély, vagy személyes téma nem kerül elő, legalábbis ő biztosan nem beszél neked a magánéletéről, hiába is próbálod faggatni. Ha így viselkedik, akkor tutira nem kellesz neki eléggé.