nemi átalakító műtét modell férfi transzneműség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Siobhan Atwell, a 22 éves modell két évvel ezelőtt transzneműként kezdte el pályafutását, akkor még nőként és férfiként is pózolt a kamerák előtt.

Fizikailag még férfiként kezdte modell karrierjét Siobhan Atwell, aki akkor még bizonytalan volt az identitását illetően. Azonban a fotózásokon sokkal jobban érezte magát nőként, ami sokat segített neki, hogy meghozza a döntését.

Forrás: Instagram/Siobhan Atwell

Természetesen nem csak emiatt határozott az operáció mellett, de kétségtelenül ez indította el a folyamatot. “Kezdtem sokkal magabiztosabbnak érezni magam nőként, és ez megváltoztatta az egész gondolkozásomat” - nyilatkozta Siobhan, aki egy évet töltött kutatással, és konzultációval, mire megtette a végső lépést, és rászánta magát az operációra - írja a Daily Mail.

Kiábrándítóan őszinte sorozat egy 21 éves szexmunkás életérőlhttp://www.life.hu/intim/20160413-alicia-vera-fotos-orokitette-meg-a-21-eves-szexmunkaskent-dolgozo-eden-kiabrandito-mindennapjait.htmlÜresség és kétségbeesés, ezek jellemzik leginkább Eden mindennapjait, ahogy a személytelen hotelszobában, paróka mögé bújva fogadja a kuncsaftjait. IntimOrigo5 dolog, amit nem tudtál Céline Dionról és René Angélilrőlhttp://www.life.hu/intim/20160413-5-dolog-amit-nem-tudtal-celine-dion-enekesno-hazassagarol-szerelmerol-es-ferjerol-rene-angelilrol.htmlA napokban lesz három hónapja, hogy a többszörös Grammy-díjas énekesnő elveszítette szeretett férjét és egyben menedzserét, René Angélilt. Íme, öt kevésbé ismert tény Céline Dion és René Angélil szerelmének kezdetéről, közös munkájukról és házasságukról. Intim--Schobert Norbi szemmel tartja Réka és Pintér Tibi kettősét?http://www.life.hu/intim/20160413-schobert-norbi-fitnesz-guru-szemmel-tartja-rubint-reka-es-pinter-tibi-kettoset-a-tv2-nagy-duett.htmlA házaspár női tagja A Nagy Duett vasárnapi adására gyakorol Pintér Tiborral, amelyben a Dirty Dancing egyik betétdalát éneklik. Rékának egy szerelmes jelenetet kell majd eljátszania a színésszel, de Norbi sem lesz tétlen. IntimOrigoVibrátort vásárolna kislányainak egy anyuka, hogy később "észbontóakat szexelhessenek"http://www.life.hu/intim/20160413-stephanie-land-ujsagiro-vibratort-vasarolna-8-es-1-eves-kislanyainak.htmlA kétgyerekes édesanya napokban megjelent cikke hatalmas felháborodást okozott az egész interneten. IntimOrigoUgrott a válás? Exférjétől terhes a válófélben lévő Megan Foxhttp://www.life.hu/intim/20160413-megan-fox-szineszno-egykori-ferjetol-brian-austin-greentol-varja-harmadik-gyermeket.htmlA színésznő és egykori férje, Brian Austin Green folyamatban lévő válása a hírek szerint csúszni fog: Megan Fox ugyanis tőle várja harmadik gyermekét. Intim--Ezért ment tönkre Scarlett Johansson és Ryan Reynolds házassága?http://www.life.hu/intim/20160413-scarlett-johansson-interjuban-vallott-a-parkapcsolatok-nehezsegeirol-sajat-tapasztalatai-alapjan.htmlA szépséges színésznő nemcsak egykori férjéről, hanem több korábbi kapcsolatáról is beszélt, méghozzá elég őszintén! Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.