Ezért utálja a legtöbb férfi orálisan kényeztetni a nőt

"Forrás: Thinkstock " -
orális szex szex férfi felnőtt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár sokan hiszik, hogy a férfiak és nők közötti egyenlőség minden területre kiterjed, számos példa mutatja, hogy ez azért nem teljesen így van. Az orális szex mindenképpen jól illusztrálja ezt a tényt.

A brit University of the Pacific szociológusa, Ruth Lewis és a London School of Hygiene and Tropical Medicine munkatársa, Cicely Marston 71 férfit és nőt kérdezett orális szexszel kapcsolatos tapasztalataikról. A 16 és 18 év közötti fiatalokat egy évvel az interjút követően aztán újra megkérdezték. A Journal of Sex Research című lapban publikált kutatás fókusza a férfi és a nő közötti orális szex volt, az azonos nemű párok szokásait nem vizsgálták a szakemberek.

Forrás: Thinkstock

Kiderült, hogy bár sok szó esik a kölcsönösségről ezen a fronton is, még mindig „nagyobb számnak” számít, ha egy nőt kényeztet a párja orálisan, mintha fordítva történne mindez. A férfiak és a nők is egyetértettek abban, hogy az orális szexben aktív félként működni a férfi számára „ízléstelenebb”, mint a nőnek, és „könnyebb” egy férfit kényeztetni ilyen módon, mint egy nőt.

„Keveset tudunk magáról a vaginális közösülésről, de még kevesebbet arról, hogy a fiatalok hogyan állnak egyéb dolgokhoz az ágyban. Most az érdekelt minket, hogyan állnak a tinik az orális szexhez, és miképp beszélnek róla”

– mondja Lewis.

Ennek fényében kiderült, hogy a férfiak gyakran negatív, pejoratív kifejezésekkel illetik a nők nemi szervét, míg a nők általában maguk is zavarba jönnek, ha orális kényeztetésük felmerül, érzéseik a témával kapcsolatban ambivalensek. Emellett a fiatal férfiak nagyobb valószínűséggel vallották be, hogy nem kényeztetik párjukat a szájukkal, ha épp nincs kedvük, míg a nők inkább arról értekeztek hosszan, hogy tehető ízletesebbé és élvezetesebbé az, ha ők az aktív felek.

A szociológus úgy véli, hogy mindez azt mutatja, hogy ideje nyíltabban beszélni a nemek közötti egyenlőségről, és külön programra van szükség arra, hogy ennek szerepét a szexualitásban is tudatosítsák a fiatalokban.

Tabuk nélkül a párkapcsolatról: meddig lehet megmenteni egy kapcsolatot?http://www.life.hu/intim/20160413-pilat-gabor-parkapcsolati-coach-a-parkapcsolatrol-annak-megmenteserol-bezsel.htmlMi is az a párkapcsolat? Meddig lehet megmenteni egy kapcsolatot? Mit okoznak a nem kommunikált törések és hogyan tesz még inkább tönkre egy párkapcsolatot egy forró éjszaka? Pilát Gábor elmondja véleményét a témában. Intim--Így járnak a szexért fizető idős férfiak http://www.life.hu/intim/20160415-a-szexert-fizeto-idos-ferfiak-az-oregedessel-egyre-gyakrabban-igenylik-a-szolgaltatasokat.htmlA szexuális szolgáltatásokat nyújtó honlapokat és fórumokat látogató idős amerikai férfiak részvételével készült közvélemény-kutatás azt mutatja, hogy a szexért fizető idősebb férfi vendégek az öregedéssel egyre gyakrabban vesznek igénybe ilyen szolgáltatásokat.IntimThinkstockMitől találnak a nők vonzónak egy férfit? Íme!http://www.life.hu/intim/20151208-ettol-lesznek-vonzoak-a-ferfiak-a-nok-szemeben.htmlA Trech Insider munkatársai egy nagyon frappáns videóban mesélik el nekünk, hogy mik azok a külső tulajdonságok, ami miatt a nők vonzónak találnak egy férfit. Íme a 8 leglényegesebb külső tulajdonság, kiegészítve némi magyarázattal. Intim--Upsz! Mihalik Enikő anyaszült meztelen - fotó http://www.life.hu/intim/20151107-mihalik-eniko-teljesen-meztelen.htmlHoppá! Mihalik Enikő bevállalta! Teljesen meztelenül mutatta meg magát.IntimOrigoLakatos Levente: "Az összes férfi hűtlen? Avagy előzd meg, hogy megcsaljanak!"http://www.life.hu/intim/20151031-lakatos-levente-blog-az-osszes-ferfi-hutlen-avagy-elozd-meg-hogy-megcsaljanak.htmlEgy kedves, férfi-ügyekben meglehetősen tapasztalt (hogy pontosan milyen téren, és mennyire, azt a fantáziátokra bízom) hölgyismerősömmel beszélgetve merült fel a csalfaság témaköre. Ő szent meggyőződéssel állította, hogy minden férfi hűtlen, én pedig nyilván azonnal a becsületünk védelmére keltem. Micsoda általánosítás… Aztán, ahogy az elültetett gondolatmaggal a fejemben telt az idő, egyre többször szembesültem azzal, hogy talán én vagyok túl idealisztikus. Férfijellemünk árnyékosabb oldalán valóban ott dédelgetjük a csapodárságra való hajlamot?Intim--Szexoldalon hirdetik Éden Milán szőke szerelmét - visszaéltek Niki fotóivalhttp://www.life.hu/intim/20150926-szexoldalon-hirdetik-eden-milan-szoke-szerelmet-visszaeltek-niki-fotoival.htmlSzexpartnerek csak neked. Rosszlányok, szexpartnerek, vidéki lányok, erotikus masszázs és erotika. Niki Valentine fotói egy szexuális szolgáltatásokat áruló oldalon tűntek fel. Éden Milán szőke szerelme állítja: a képeken valóban ő látható, ő azonban soha nem regisztrált az oldalon.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.