Egy párkapcsolat alapja a bizalom. Ha mégsem, arra megoldást nyújthat egy új telefonos applikáció, amellyel könnyedén kiderítheted, hogy más karjaiban keresi-e a boldogságot a pasid.

A Tinder megjelenésével nem csupán új szerelmek születettek és házasságok köttettek meg, hanem a párkapcsolatból, esetleg házastársi viszonyokból való kikacsintgatások is módosultak. A telefonos randiapplikáció segítségével ugyanis néhány pillanat alatt találhat magának partnert boldog-boldogtalan, még ha csak egy légyottra is vágyik az illető.

Forrás: giphy.com

A Tinder gyengeségeire épült a Swipe Buster nevű alkalmazás, amely név, nem, kor és helyszín alapján könnyűszerrel meg tudja állapítani, hogy a szóban forgó illető használta-e a mostanában a (szex)partnerkereső appot, így bárki, aki gyanakodik, azonnal tudomást szerezhet a félrelépésről, vagy csak annak szándékáról. Az applikáció, amelyet 5 dollárért tölthetsz le a telefonodra, tervezője a Vanity Fairnek leszögezte, hogy a Tinder hibáira akarta felhívni a figyelmet fejlesztésével. 

Tinder-mesék: történetek a szex-, illetve szerelemappról
Még mindig sokaknak fenntartásaik vannak a programmal kapcsolatban, azonban már vannak tündérmesék, amelyekben hinni lehet. Íme néhány!