Tinderen csal meg a párod? Ezzel az alkalmazással most kiderítheted

Forrás: giphy.com -
applikáció párkapcsolat Tinder megcsalás alkalmazás randiapplikáció félrelépés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy párkapcsolat alapja a bizalom. Ha mégsem, arra megoldást nyújthat egy új telefonos applikáció, amellyel könnyedén kiderítheted, hogy más karjaiban keresi-e a boldogságot a pasid.

A Tinder megjelenésével nem csupán új szerelmek születettek és házasságok köttettek meg, hanem a párkapcsolatból, esetleg házastársi viszonyokból való kikacsintgatások is módosultak. A telefonos randiapplikáció segítségével ugyanis néhány pillanat alatt találhat magának partnert boldog-boldogtalan, még ha csak egy légyottra is vágyik az illető.

Forrás: giphy.com

A Tinder gyengeségeire épült a Swipe Buster nevű alkalmazás, amely név, nem, kor és helyszín alapján könnyűszerrel meg tudja állapítani, hogy a szóban forgó illető használta-e a mostanában a (szex)partnerkereső appot, így bárki, aki gyanakodik, azonnal tudomást szerezhet a félrelépésről, vagy csak annak szándékáról. Az applikáció, amelyet 5 dollárért tölthetsz le a telefonodra, tervezője a Vanity Fairnek leszögezte, hogy a Tinder hibáira akarta felhívni a figyelmet fejlesztésével.

Tinder-mesék: történetek a szex-, illetve szerelemappról

Még mindig sokaknak fenntartásaik vannak a programmal kapcsolatban, azonban már vannak tündérmesék, amelyekben hinni lehet. Íme néhány!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.