Hajdú Péter: „Ha Kata hűtlen lenne, nem viselném el"

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu -
Sarka Kata házasság TV2 válás hűtlenség megcsalás Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető egy tabutémának számító kérdésben mondta el őszintén a véleményét.

Hajdú Péter nemrég Olaszországban romantikázott feleségével, Sarka Katával ahol a hűtlenség is szóba került, Péter pedig őszintén elmondta a véleményét a témával kapcsolatban – írja a Story.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

„A férfiak azt mondják, ha a nő lép félre, azonnal jön a válás. Ha a férfi, az bocsánatos bűn, nézze el a nő... Ha Kata lenne hűtlen hozzám, valószínűleg én sem viselném el. Ha én hozzá, akkor azt mondanám, nem szabad a család, a gyerekek miatt azonnal felrúgni a házasságunkat. A nő legyen toleránsabb a párjánál" – magyarázta Péter.

George Clooney: "Megtaláltam életem szerelmét"http://www.life.hu/intim/20160421-george-clooney-interju-megtalalta-elete-szerelmet-felesegeben-amal-clooneyban.htmlA szívtipró - aki korábban megrögzött agglegény volt - meghatóan nyilatkozott feleségéről, a 38 éves Amal Clooney-ról. IntimAFPMészáros Dóra pucérkodik az unalom ellenhttp://www.life.hu/intim/20160421-meszaros-dora-facebookra-meztelen-kepet-toltott-fel.htmlNem meglepő, hogy Dóra Facebook-oldalán szexiskedik, hiszen a playmate eddig is szívesen örvendeztette meg követőit testével, ám ez a közösségi oldal számára már túl unalmas. Intim--Chelsea Handler ismét vetkőzött: meztelenül köszöntötte Maria Sharapováthttp://www.life.hu/intim/20160420-chelsea-handler-humorista-meztelenul-koszontotte-szuletesnapjan-maria-sharapovat.htmlAz amerikai komikus Instagram-oldalán szelfizett egyet a kádból, pucér fényképét pedig a teniszcsillagnak, Maria Sharapovának címezte születésnapja alkalmából. IntimOrigoHorváth Éva melltartó nélkül szelfizett - Fotó! http://www.life.hu/intim/20160419-horvath-eva-dogos-fekete-szereles-nem-vett-fel-melltartot-a-musorvezeto-roppant-szexi.htmlA dögös műsorvezető egy fekete, csipkés szerelésben állt kamerák elé, méghozzá melltartó nélkül. Szerencsére erről egy szelfi is felkerült az Instagram-oldalára. Intim--Mennyire élvezik a pornósok a szexet? Most kiderül! http://www.life.hu/intim/20160420-pornosok-vallottak-mennyire-elvezik-a-szexet-kutatas-szocialpszichologus-felmeres.htmlJustin J. Lehmiller szociálpszichológus arra kereste a választ, hogy vajon mennyire élvezik az ágytornát a felnőttfilmesek. Érdekes eredmény született. Intim--A Baywatch szőkeségének idomaitól eldobod az agyad - Fotó!http://www.life.hu/intim/20160420-charlotte-mckinney-a-baywatch-film-szereploje-szexi-furdoruhas-kepet-posztolt.htmlAz ikonikus sorozat filmváltozatához rengeteg szép nőt gyűjtöttek össze az alkotók. Egyikük Charlotte McKinney, aki gömbölyű formáit egy pillanatra sem takargatja. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.