Paige Billiot saját bevallása szerint merész képeivel arra akarja biztatni a többi nőt, hogy merjék vállalni a hibáikat.

Paige Billiotot kislánykorában sokat csúfolták a bal arcát elfedő anyajegye miatt, a 23 éves színésznő és rendezőnő azonban saját bevallása szerint már megtanult együttélni a hatalmas folttal.

Sok szóbeli támadást kaptam miatta, és neveket is aggatak rám. Néha fizikailag is bántalmaztak miatta. Mára azonban része annak, aki vagyok, és nem tudom magam elképzelni nélküle - fogalmazott a Los Angelesben élő fiatal nő a blogján. Most 2016 van, és a másság az új normális. Paige saját bevallása szerint arra szeretne másokat is inspirálni, hogy merjék vállalni hibájukat, merjenek önmaguk lenni. Ha én sikeres tudok lenni ebben az iparágban, akkor másokat sem állíthat meg semmi.

Modellek szépséghibával - 9 különleges arc a kifutókról
Míg a kilencvenes évek szupermodelljei minden sejtjükben tökéletesek voltak, addig az új évezred első évtizedének végéhez közeledve inkább az extrém külsejű lányok vették át az uralmat a kifutókon, a kampányokban és a magazinok divatanyagaiban. Ezek a lányok a hétköznapi szem számára sokszor csúnyának tűnnek, a fotósok, a sminkesek és a divattervezők viszont rajonganak értük, mert kaméleonszerű külsejük miatt több különböző szerepben is megállják a helyüket. Kattints ide értünk!