Modellek szépséghibával - 9 különleges arc a kifutókról

fashion week modell kifutó szépséghiba szépség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Míg a kilencvenes évek szupermodelljei minden sejtjükben tökéletesek voltak, addig az új évezred első évtizedének végéhez közeledve inkább az extrém külsejű lányok vették át az uralmat a kifutókon, a kampányokban és a magazinok divatanyagaiban. Ezek a lányok a hétköznapi szem számára sokszor csúnyának tűnnek, a fotósok, a sminkesek és a divattervezők viszont rajonganak értük, mert kaméleonszerű külsejük miatt több különböző szerepben is megállják a helyüket.

Antonia Wesseloh

A 17 éves, német lány nem tartozik a klasszikus szépségek táborába: az orra túl lapos és széles, a szemei is különleges állásúak. A szakmán kívül valószínűleg a rút kiskacsák táborába tartozna nem hétköznapi arcával, ami viszont a divatvilágban arra jó, hogy a Gucci felfigyeljen rá és a kampányukban landoljon.

http://nymag.com
http://nymag.com

Ashley Smith

Ashley Smith illik azoknak a hírességeknek a sorába, akiknek nincs tökéletes fogsoruk. A New York-i szépség arcát ugyanis "szünetes" fogai teszik igazán különlegessé és megjegyezhetővé. Szerencséje van, mert a tökéletes pofi ma már nem elég ahhoz, hogy valaki sztármodell legyen, a két foga között tátongó lyuk nélkül valószínűleg nem ő lett volna az egyik Diesel parfüm kampányarca.

http://nymag.com, Diesel
http://nymag.com, Diesel

Ieva Laguna

A litván születésű modell különleges képességét arra, hogy meghódítsa a divatvilágot, egyfajta mutáció okozza. A heterokrómia miatt a lány két szeme különböző színű, ugyanis az egyik íriszében kevesebb a pigment, mint a másikban. Míg a bal szeme teljesen szürkéskék, addig a jobb szemében egy barna folt található.

http://nymag.com
http://nymag.com

Átalakítunk! Dögös nőt varázsoltak a háromgyerekes anyukából! Kattints a galériáért!


Milagros Schmoll

A 21 éves argentin szupermodellnek valószínűleg volt elég baja az iskolában, ahol három dologgal is tudták csúfolni: a távolülő szemeivel, a szeplőkkel és a kacsaszájjal. A húsos ajkak legalább olyan természetesek, mint a vastag orr, amelyek szerencsére nem láttak még sebészkést. Ilyen arccal Hollywoodban nehéz lenne labdába rúgni, de a divatvilágban való érvényesüléshez pont ezekre a tökéletlenségekre van szükség.

http://nymag.com
http://nymag.com

Daphne Groeneveld

Ha van olyan modell, aki biztosan a különleges arcának köszönheti a karrierjét, az a balett- és Beyoncé-rajongó Daphne Groeneveld, akit a legnagyobb jóindulattal sem tudunk szépnek nevezni.

http://nymag.com
http://nymag.com

Bianca Balti

Az olasz modell arca egyszerre gyönyörű, mégis különleges. Köszönheti ezt az Angelina Jolie-éhoz hasonló szájának, a nagy kék szemeinek és az erős állkapcsának.

http://nymag.com
http://nymag.com

Kelly Mittendorf

Annak ellenére, hogy nem klasszikus értelemben gyönyörű, Kelly Mittendorf arcáról képtelenek vagyunk levenni a szemünket. Valószínűleg ez az oka annak, hogy a tavaly ügynökséghez csatlakozott modellt még ugyanabban az évben felfedezte magának a Prada, és szerepeltette is az őszi kampányában.

http://nymag.com
http://nymag.com

Tipp! Nézd meg az idei tavasz legtrendibb cipőit! Kattints a galériáért!


Saskia de Brauw

A különleges, androgün modell a hétköznapi ember számára túl markáns arca ellenére is szakmája egyik legkeresettebbje. A holland lányt 1996-ban, mindössze 15 évesen fedezte fel a szakma. El is kezdett modellkedni, de egy év után inkább a tanulást választotta. 2010-ben, 29 évesen tért vissza újra a divatszakmához. Sikereinek legnagyobb fokmérője, hogy idén a Chanel őt választotta arcának.

http://nymag.com
http://nymag.com

Aymeline Valade

Hogyan lehet valaki ekkora táskákkal a szeme alatt és ilyen hatalmas orral a világ 16. legkeresettebb modellje? A francia lányban megvan az a bizonyos plusz, ami elbűvölővé és sikkessé teszi, és ami a magazinok címlapjára és a kifutókra is juttatja. Bár nem tipikus szépség, szerintünk gyönyörű.

http://nymag.com
http://nymag.com

Tipp! Így tölti szabadidejét a gyönyörű énekesnő. Kattints a galériáért!



Tudj meg minden fontosat már a hírfolyamodból! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!



A modellszakma veszélyes! - A legdurvább esések a kifutónhttp://www.life.hu/legytrendi/20120223-a-modellszakma-veszelyes-a-legdurvabb-esesek-a-kifuton.htmlGömbölyű a divat! - A legszebb "plus-size" modellekhttp://www.life.hu/legytrendi/20120202-gombolyu-a-divat-a-legszebb-plussize-modellek.htmlModellek, akik énekesnők akartak lennihttp://www.life.hu/szepulj/20120319-modellek-akik-enekesnok-akartak-lenni.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.