Angelina és Brad Pitt már külön is költöztek?

Brad Pitt házasság válság Angelina Jolie költözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztárpár háza táján nincs minden rendben. Már rengeteg olyan híresztelés röppent fel, miszerint Angelina és Brad között feszültség van. Most annyira elmérgesedett a viszonyuk, hogy külön is költöztek.

Hiába minden, nem sikerül rendbe hozniuk házasságukat. Angelina Jolie és Brad Pitt mindenen vitáznak, és egyszerűen nem képesek visszahozni kapcsolatukba a harmóniát. Már a karrier miatt is harcban állnak egymással, mert Brad megunta, hogy a háttérben várakozzon, míg Angelinának sikerül beindítania produceri karrierjét.

Forrás: AFP/Kevin Winter

Úgy tűnik, hogy nem sikerült rendezniük a konfliktusaikat, ugyanis az a hír járja, hogy már az együttélésre sem képesek. A békesség érdekében inkább úgy döntöttek, hogy külön folytatják az életüket, így már szét is költöztek. Féltékenység és Angelina egészségi állapota is mind szerepet játszottak a kapcsolatuk megromlásában, ráadásul a sok gyerek és munka mellett egymásra sem volt már idejük. Állítólag hamarosan a válási papírokat is benyújtják.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.