Tolvai Reni feneke egyszerűen tökéletes

alak fenék Tolvai Reni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő nem panaszkodhat. Olyan kerek hátsója van, amilyet mindenki szeretne magának.

Igaz, hogy Tolvai Renin már nyoma sincs a felesleges kilóknak, szerencsére a gömbölyű formái megmaradtak. Korábban már bemutattuk, milyen elképesztő átalakuláson esett át az énekesnő, most pedig maga Reni büszkélkedik idomaival. A tökéletes alakú sztár nem lett csontsovány, pont ott kerekedik, ahol kell!

Forrás: Facebook/Tolvai Reni
Mariah Carey huncut melle kicsusszant a ruhájábólhttp://www.life.hu/intim/20160423-mariah-carey-melle-es-bimbotapasza-kivillant-a-ruhajabol.htmlA mély kivágású ruháknál szinte borítékolható, hogy villantás történik. Az énekesnő Párizsban tette meg mindenkinek azt a szívességet, hogy nem öltözött fel szolidan. Intim--Rihanna és Leonardo Dicaprio ismét együtt vannak?http://www.life.hu/intim/20160422-rihanna-es-dicaprio-egyutt-bulizott-allitolag-csokoloztak-is.htmlÚj fordulatot vett Rihanna és DiCaprio kapcsolata, ugyanis nemrég együtt rázták a Coachella Fesztiválon, de ez még semmi, ugyanis egyesek látták, hogy egy pár csók is elcsattant közöttük. IntimOrigoÍme, a 10 legszokatlanabb hely, ahol összebújhatsz a pároddal http://www.life.hu/intim/20160422-kutatas-ot-helyszin-ahol-szivesen-szexelnek-az-emberek-zuhanyzo-es-auto-lista.htmlKi ne szeretne extrém helyszíneken romantikázni a párjával? Egy friss kutatás szerint elég sokan, ugyanis a hagyományos szeretkezés helyett egyre többen választják például a zuhanykabint helyszínként. IntimOrigoNem szexel veled a párod? Ez lehet az oka! http://www.life.hu/intim/20160422-miert-nem-akarja-a-ferfi-a-szexet-most-kiderult-friss-kutatas.htmlHa egy férfi visszautasító az ágyban, annak több oka is lehet. Egy friss kutatás szerint nem biztos, hogy veled van a baj! Nézzük, mit mondanak a pszichológusok. IntimOrigoSebestyén Balázs elárulta, hogy milyen az ágyban http://www.life.hu/intim/20160422-sebestyen-balazs-isteni-szereto-elo-adasban-vallott-a-nepszeru-musorvezeto.htmlA népszerű műsorvezető a Morning Show-ban vallott őszintén a nemi életéről, persze nem hosszasan. Elmondása szerint eddig még senki nem panaszkodott, aki együtt volt vele. Intim--Berki Krisztián az eljegyzésről: „Ha Pamela erre nemet mond, akkor egy hülye"http://www.life.hu/intim/20160422-berki-krisztian-a-tv2-edes-elet-sztarja-szerint-az-eljegyzesre-nem-tud-majd-nemet-mondani-hodi.htmlA macsó már tervezgeti a lánykérést, ám a saját igényei szerint, nem pedig Pamela álmai alapján. Viszont olyat talált ki, amire véleménye szerint, párja nem mondhat nemet. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.