Demcsák Zsuzsa szégyellte magát dögös revütáncosként

Forrás: TV2 -
Demcsák Zsuzsa TV2 dögös Nagy Duett kihívó revütáncos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezetőtől tényleg szokatlan, hogy olyan sokat mutat meg magából, mint amennyit a Nagy Duett színpadán láthattak a nézők. Pál Dénes oldalán a legmerészebb ruhában énekelt a műsorvezető.

Demcsák Zsuzsa szexi revütáncos bőrébe bújt vasárnap este, de nem ez volt a legtesthezállóbb szerep, amit kioszthattak rá. A műsorvezető meglehetősen szemérmes, így, amikor meglátta fellépőruháját, kis híján sokkot kapott.

Forrás: TV2

“Én alapvetően nagyon szemérmes nő vagyok, aki a hétköznapokban farmerben és pólóban közlekedik, nem szeretem a kivágott dolgokat, civilben soha nem viselek ennyire szexi ruhát. Nehéz volt úgy jól érezni magam a színpadon, hogy miközben már az éneklés is kihívás, arra kellett figyelnem, hogy mim villan ki. Nekem már eredetileg is szexi volt a ruha, a próba után még vágtak itt, nyiszatoltak ott, s tényleg nagyon merész lett” - mesélte Zsuzsa a Blikknek. Azt is elmondta, hogy főként a gyermekei miatt nem szeretett volna ilyen kihívó ruhában a színpadra állni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.